Behoud de warmte in huis
dankzij vloerisolatie

  • Energie-efficiënt
  • Maak een einde aan koude voeten
  • Verhoog uw wooncomfort

Vermijd kou en vocht met PIF-vloerisolatie

Vloerisolatie is cruciaal wanneer u uw woning volledig wilt verduurzamen. De vloer van uw huis is immers de barrière tussen uw leefruimtes en de koude, vochtige kruipruimtes eronder. Bij het aanbrengen van vloerisolatie maken wij gebruik van PIF-technologie wat ervoor zorgt dat warmteverlies via uw vloer wordt verminderd. Bij deze methode wordt een isolatielaag rechtstreeks onder de vloer aangebracht, waardoor de temperatuur in uw huis stabieler blijft en koude voeten verleden tijd worden. De PIF-technologie zorgt ervoor dat warmte wordt behouden en kou buiten blijft.

Verdien uw investering terug

Binnen Fihuma maken wij altijd gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen, speciaal ontworpen voor vloertoepassingen. Deze materialen worden zorgvuldig aangebracht om een naadloze isolatielaag te creëren die de warmte binnenhoudt en de kou buiten houdt. Het resultaat is een betere thermische weerstand (Rc-waarde) van uw vloer. U profiteert van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving welke zichzelf terugverdient door de lagere energiekosten en een hoger woongenot.

Wat is PIF-isolatie?

PIF staat voor Power Insulation Foil en wordt steeds vaker toegepast bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, vooral bij vloerisolatie. Deze isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie met luchtkussentjes ertussen. Dankzij de combinatie van aluminiumfolie en de stilstaande lucht in de luchtkamers wordt een hoog isolerend vermogen bereikt, terwijl de dikte van het materiaal beperkt blijft. Het reflecterende effect van de aluminiumfolie zorgt voor warmtereflectie, terwijl de luchtkussentjes de temperatuur geleidelijk laten afnemen per laag. Bovendien bieden de luchtkamers extra bescherming aan het aluminium, waardoor de folie wordt beschermd tegen veroudering. PIF-isolatie is dus een efficiënte en dunne oplossing voor vloerisolatie, waarbij de combinatie van aluminium en luchtkamers zorgt voor een optimale isolatiewaarde.

Onze experts aan het werk

Fotoimpressie vloerisolatie

Andere isolatieproducten

Bodemisolatie

Weg met vocht en muffe geurtjes

Geniet van een constante temperatuur in uw woning en bescherm uw huis tegen vochtproblemen. Lees meer over hoe bodemisolatie in uw kruipruimte energie kan besparen en het woongenot kan verhogen.

Meer informatie

Spouwmuurisolatie

Eenvoudig toegepast en snel terugverdiend

Spouwmuurisolatie is de meest laagdrempelige vorm van isolatie maar heeft een zeer hoog rendement. Profiteer van een beter geïsoleerd huis met onze hoogwaardige spouwmuurisolatie. Ontdek de voordelen van goed geïsoleerde muren.

Meer informatie

Dakisolatie

Hier verliest uw woning de meeste warmte

Het grootste deel van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle afwerking of alleen de isolatielaag wilt aanbrengen, wij hebben de oplossing voor u. Ontdek meer over de mogelijkheden van dakisolatie.

Meer informatie