Sinds 1994

Uw betrouwbare partner in isolatieoplossingen

Al meer dan twee decennia zetten wij onszelf in om hoogwaardige isolatieoplossingen te bieden. Wij begrijpen dat uw projecten specifieke eisen en uitdagingen met zich meebrengen, en ons team staat klaar om met u samen te werken voor efficiënte isolatieoplossingen op maat.

Innovatieve duurzaamheid

Door te werken met onze eigen Hurefoam isolatieschuim zorgen wij voor duurzame innovatie. Deze isolatieoplossing isoleert beter, is volledig recyclebaar, veroorzaakt geen jeuk en is snel en makkelijk te verwerken ook op al eerder geplaatste isolatie.

Maatwerk comfort

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Ons toegewijde team gaat verder dan de deur, en we komen graag bij u langs om de isolatieoplossingen af te stemmen op de specifieke behoeften van uw projecten. Onze thermische isolatie biedt maatwerkcomfort, wat verder gaat dan alleen temperatuurregeling en bijdraagt aan de tevredenheid van uw huurders of bewoners.

Jarenlange betrokkenheid

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze zakelijke partners. Onze 15-jarige garantie toont onze betrokkenheid bij uw projecten en onze rol als uw isolatiepartner. We begeleiden het hele isolatieproces, van advies en planning tot installatie en nazorg. Samen streven we naar efficiënte, comfortabele en duurzame gebouwen.

Onze producten

Bodemisolatie

Met de inzet van bodemisolatie profiteren woningen van en constante temperatuur en worden zij beschermd tegen vochtproblemen. Lees meer over de toepassingen van bodemisolatie in kruipruimten.

Vloerisolatie

Vloerisolatie voorkomt dat warmte ontsnapt naar de koude kruipruimte, tegelijkertijd voorkomt vloerisolatie dat kou naar boven trekt. Maak woningen comfortabeler en energiezuiniger met vloerisolatie. Lees meer over hoe wij dit voor uw projecten kunnen regelen.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de meest laagdrempelige vorm van isolatie, maar heeft een zeer hoog rendement. Profiteer van  beter geïsoleerde woningen met onze hoogwaardige spouwmuurisolatie. Ontdek de voordelen van goed geïsoleerde muren.

Dakisolatie

Het grootste deel van de warmte in woningen gaat verloren via het dak. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle afwerking of alleen de isolatielaag wilt aanbrengen, wij hebben de oplossing voor al uw projecten. Lees verder over de mogelijkheden van dakisolatie.

Onze gewaardeerde partners