Vraag subsidie aan
voor isolatiemaatregelen

  • Al mogelijk vanaf één verduurzamingsmaatregel
  • Verlaag de investeringskosten
  • Wij helpen u met de benodigde documenten en gegevens

Subsidie

Wij begrijpen dat het isoleren van uw woning een hoge kostenpost kan zijn waar u pas op de lange termijn de waarde en kostenbesparing van opmerkt. Maar wist u dat u in aanmerking kunt komen voor landelijke subsidies voor energiebesparende maatregelen rondom uw woning? Dit is de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing)

Vanaf 2023 heeft u al recht op subsidie bij één verduurzamingsmaatregel. Voorheen moest u minimaal twee maatregelen afnemen, maar dit is aangepast. Wij adviseren u wel om goed na te denken over meerdere verduurzamingen in één keer. U krijgt namelijk twee keer zoveel subsidie wanneer u twee of meer maatregelen aanvraagt. Uiteraard kunnen wij de verschillende opties voor u berekenen en met u doornemen tijdens onze inspectie.

Belangrijk om te weten is dat u wel zelf de subsidie moet aanvragen. Het betreft een individuele subsidieaanvraag en daarom wordt deze wanneer wij het voor u doen direct afgewezen. Uiteraard zorgen wij naderhand wel dat u beschikking krijgt over alle benodigde gegevens en documenten.