Kies voor een duurzame leefomgeving
met spouwmuurisolatie

  • Energiebesparing
  • Optimale isolatie gewaarborgd
  • Na-isolatie mogelijk

Wat is spouwmuurisolatie?

Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Om energie te besparen kunnen wij dit opvullen met isolatiemateriaal wat ervoor zorgt dat uw woning warmte beter vasthoudt. Doordat de muren minder kou afgeven wordt het gelijkmatiger warm in huis en bespaart u een hoop kosten door de daling van het gasverbruik. De mindering van de CO2-uitstoot draagt ook bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving.

Ontdek Fihuma Hurefoam isolatieschuim

Binnen Fihuma gaan wij voor kwaliteit en heeft uw woongenot onze focus. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij ons eigen Hurefoam isolatieschuim ontwikkeld met als unieke eigenschap dat er geen veroudering van het isolatieschuim optreedt (KIWA-getest) waardoor de isolatiewaarde van het schuim onveranderd blijft. Daardoor kent ons schuim de hoogste isolatiewaarden! Het spouwmuurisolatieschuim is een gemodificeerd schuim dat door onszelf geproduceerd wordt. Het schuim biedt niet enkel een zeer hoge isolatiewaarde, maar is ook water-werend en dampdoorlatend. Ons spouwteam brengt het schuim op professionele wijze in de spouwmuur aan.

SKG-IKOB gecertificeerd

Wij streven ernaar om voortdurend te innoveren en de beste diensten te leveren aan onze klanten. Wij zijn dan ook in het bezit van het KOMO®️ Procescertificaat SKG-IKOB en KOMO®️ Productcertificaat SKG-IKOB. Deze certificeringen bevestigen dat we voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en dat onze processen consistent en betrouwbaar zijn. Het stelt onze klanten gerust dat ze kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit en professionaliteit bij het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden.

Klik hier voor het productcertificaat

Klik hier voor het procescertificaat

Geef uw oude isolatie een duurzame upgrade

Heeft u uw woning al eerder laten isoleren maar is dit van matige of slechte kwaliteit? Dan biedt ons Hurefoam isolatieschuim de ideale uitkomst. Waar vroeger het leeghalen van spouwmuren een tijdrovende en dure klus was, kan dit nu simpelweg na-geïnjecteerd worden met spouwmuurisolatieschuim. Het schuim verdrijft en omhult het oude zachte isolatiemateriaal volledig, wat leidt tot de vorming van een nieuwe, duurzame isolatielaag. Hierdoor wordt uw spouwmuur volledig gevuld zonder risico op vochtdoorslag.

De gecontroleerde Rc-waarde bij een isolatiedikte van 60mm is 1,72.

Onze experts aan het werk

Fotoimpressie spouwmuurisolatie

Andere isolatieproducten

Bodemisolatie

Weg met vocht en muffe geurtjes

Geniet van een constante temperatuur in uw woning en bescherm uw huis tegen vochtproblemen. Lees meer over hoe bodemisolatie in uw kruipruimte energie kan besparen en het woongenot kan verhogen.

Meer informatie

Vloerisolatie

Isoleren van de vloer voorkomt koude voeten

Vloerisolatie voorkomt dat de kou uit de kruipruimte doorgegeven wordt aan de leefruimtes. Zeg vaarwel tegen koude voeten en verwelkom een comfortabeler en energiezuiniger thuis. Lees meer over de voordelen van vloerisolatie.

Meer informatie

Dakisolatie

Hier verliest uw woning de meeste warmte

Het grootste deel van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle afwerking of alleen de isolatielaag wilt aanbrengen, wij hebben de oplossing voor u. Ontdek meer over de mogelijkheden van dakisolatie.

Meer informatie