Alles onder 1 dak bij Fihuma Plus

  • Daksloopwerk
  • Dakbedekking
  • Dakbestrating

Slopen en verwijderen

Bij Fihuma Plus zijn wij gespecialiseerd in het volledig verwijderen van het dakbedekking pakket tot op hout, staal of beton. Daarnaast kunt u door ons de sloopwerkzaamheden laten uitvoeren, waarbij onze deskundige teams zorgen voor een efficiënte verwijdering en afvoer van de isolatiematerialen en dakbedekking. Onze processen voldoen aan alle regelgeving volgens de VBA-wetgeving waardoor u bij ons kunt rekenen op een vlekkeloze uitvoering.

Transformeer uw dak tot een ware leefruimte

Daken worden steeds vaker benut als buitenruimten en onze teams zorgen er met onze bestratingsdiensten voor dat u optimaal van deze ruimte kunt genieten. Wij hebben de mogelijkheid om met een kraan en precieze kubeltechniek 30/60 ballastgrind op daken van grote hoogte aan te brengen op de gewenste laagdikte. Daarnaast kunnen wij uw volledige dak- en terras bestraten met tegels die waterpas worden aangelegd voor een volledig vlak terras. Door onze verstelbare tegeldragers is het mogelijk om hoogteverschillen tot wel 20 cm te nivelleren. Dit is ideaal voor het gelijk maken met de dorpel en het rolstoelvriendelijk maken van uw buitenruimte. Wij zorgen ervoor dat de vloer niet lekt, het hemelwater goed wordt afgevoerd en dat alles veilig wordt aangelegd om de gebruik- en meerwaarde te verhogen.

Roof2Roof-specialist

Als onderdeel van het Roof2Roof-specialistennetwerk behoren wij tot een selecte groep gecertificeerde bedrijven die oude daken recyclen tot nieuwe dakbedekking en wegenbouwproducten. Door waardevolle grondstoffen te behouden, dragen we bij aan milieuwinst en energiebesparing.

Andere isolatieproducten

Vloerisolatie

Isoleren van de vloer voorkomt koude voeten

Vloerisolatie voorkomt dat de kou uit de kruipruimte doorgegeven wordt aan de leefruimtes. Zeg vaarwel tegen koude voeten en verwelkom een comfortabeler en energiezuiniger thuis. Lees meer over de voordelen van vloerisolatie.

Meer informatie

Spouwmuurisolatie

Eenvoudig toegepast en snel terugverdiend

Spouwmuurisolatie is de meest laagdrempelige vorm van isolatie maar heeft een zeer hoog rendement. Profiteer van een beter geïsoleerd huis met onze hoogwaardige spouwmuurisolatie. Ontdek de voordelen van goed geïsoleerde muren.

Meer informatie

Dakisolatie

Hier verliest uw woning de meeste warmte

Het grootste deel van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle afwerking of alleen de isolatielaag wilt aanbrengen, wij hebben de oplossing voor u. Ontdek meer over de mogelijkheden van dakisolatie.

Meer informatie