Hoe wordt spouwmuurisolatie uitgevoerd?

Hoe wordt spouwmuurisolatie uitgevoerd?

Spouwmuurisolatie is een praktische manier om de buitenmuren van uw huis te isoleren, zonder noodzaak voor ingrijpende verbouwingen. Het is een laagdrempelige isolatiemaatregel die vaak al binnen 3 tot 5 jaar is terugverdiend, vooral als er gebruik wordt gemaakt van subsidies. Met spouwmuurisolatie kunt u uw gasverbruik aanzienlijk verminderen. Hoe werkt het proces van spouwmuurisolatie?

Stap 1: Zorgvuldige voorbereiding en grondige inspectie

Het proces begint met een zorgvuldige inspectie van uw spouwmuren. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte manier te bepalen om uw muren te isoleren met Fihuma Hurefoam. Een van onze teamleden zal zich richten op de voorbereiding van het boorpatroon, terwijl een andere collega verantwoordelijk is voor de voorbereiding van de Fihuma Hurefoam.

Stap 2: De injectieprocedure met Fihuma Hurefoam

Bij deze stap boort een lid van ons team kleine, precieze gaatjes in de voeg, volgens een verspringend patroon. Vervolgens gaat de hoofdspouwer over tot de injectie van Fihuma Hurefoam in de spouwmuur. We gebruiken gespecialiseerde apparatuur om ervoor te zorgen dat het isolatiemateriaal gelijkmatig wordt verdeeld in de spouw. Het materiaal zet uit en vult alle holtes volledig op. We bouwen de Hurefoam in lagen op, van onder naar boven, wat resulteert in een naadloze isolatielaag die koudebruggen minimaliseert en warmteverlies voorkomt.

Stap 3: Gedetailleerde controle en professionele afwerking

Na de injectie van de Fihuma Hurefoam voeren we een gedetailleerde controle uit om ervoor te zorgen dat de spouwmuur volledig is geïsoleerd en er geen lege plekken zijn. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke kleine opening wordt afgedicht, om een optimale isolatie te garanderen. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat uw woning er netjes uitziet en dat alle toegangspunten tot de spouwmuur zorgvuldig worden afgesloten.

Stap 4: Kwaliteitscontrole en oplevering

Tot slot voeren we een strenge kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat het isolatieproces correct en naar volledige tevredenheid is uitgevoerd. We zijn trots op ons werk en zijn toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt genieten van een comfortabelere en energiezuinigere woning.

Ons toegewijde team en onze expertise in spouwmuurisolatie met Fihuma Hurefoam zorgen ervoor dat uw isolatieproject in goede handen is. We zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, of om u te helpen beginnen met het isoleren van uw spouwmuur. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van een comfortabelere en energiezuinigere woning.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie van uw spouwmuren, inclusief een offerte op maat en persoonlijk advies.