Fihuma – Uw lokale isolatiebedrijf Dordrecht

  • Al jaren actief in Dordrecht
  • Trots partner van FC Dordrecht
  • Veel klanten uit Dordrecht mogen isoleren

Isolatiebedrijf Dordrecht

Lokaal isolatiebedrijf

Als isolatiebedrijf gevestigd in het naburige Ridderkerk, bedienen wij ook met trots de gemeente Dordrecht en omliggende gebieden. Bij Fihuma bieden wij hoogwaardige isolatiediensten aan, waaronder spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Onze focus ligt op het leveren van totaaloplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van huiseigenaren in Dordrecht en omgeving.

Met onze diepgaande lokale ervaring begrijpen we de unieke isolatiebehoeften van verschillende woningtypen in Dordrecht en kunnen we nauwkeurig adviseren over de meest effectieve isolatiemethoden voor uw huis.

Trotse sponsor van FC Dordrecht

Als onderdeel van onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap zijn sinds een aantal jaar trotse sponsor van FC Dordrecht. Wij zijn met ons personeel vaak op de Krommedijk te vinden om FC Dordrecht toe te juichen.

Wilt u profiteren van onze lokale expertise?

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij u thuis in via ons contactformulier op de website.

Populaire isolatiemaatregelen

Vloerisolatie

Isoleren van de vloer voorkomt koude voeten

Vloerisolatie voorkomt dat de kou uit de kruipruimte doorgegeven wordt aan de leefruimtes. Zeg vaarwel tegen koude voeten en verwelkom een comfortabeler en energiezuiniger thuis. Lees meer over de voordelen van vloerisolatie.

Meer informatie

Spouwmuurisolatie

Eenvoudig toegepast en snel terugverdiend

Spouwmuurisolatie is de meest laagdrempelige vorm van isolatie maar heeft een zeer hoog rendement. Profiteer van een beter geïsoleerd huis met onze hoogwaardige spouwmuurisolatie. Ontdek de voordelen van goed geïsoleerde muren.

Meer informatie

Dakisolatie

Hier verliest uw woning de meeste warmte

Het grootste deel van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle afwerking of alleen de isolatielaag wilt aanbrengen, wij hebben de oplossing voor u. Ontdek meer over de mogelijkheden van dakisolatie.

Meer informatie