Milieu advies sessie

Milieu advies sessie

2023 is sneller bij u dan u denkt, het jaar waarin bedrijven hun energie label opnieuw moeten hebben laten vast stellen. Voor 1 januari 2023 dus. En “Energielabel C” is dan de eerste norm waaraan voldaan moet worden. Dit geldt allereerst voor kantoren en daarna de komt dit voor de overige bedrijven. Wij als isolatie expert willen wij graag onze kennis met jullie delen.

Samen met Peter van Oers van “Loogies” organiseren we dan ook een aantal lunchsessies waarbij u niet alleen kunt aanhoren wat de doelstellingen worden van onze overheid en hoe zij die gaan handhaven, maar ook hoe u kunt blijven ondernemen en wij u gaan helpen met de juiste investeringen, subsidies en aanbevelingen.

Op Dinsdag 14 september: is de eerste meeting met “verduurzaming van uw bedrijfs- en kantoorpand en handhaving”

En Dinsdag 12 oktober: is de tweede meeting met “verduurzaming van uw bedrijfs- en kantoorpand en handhaving”

Is dit een succes dan organiseren we met onze partners verdere bijeenkomsten zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zoals in november met het MKB.

In de vervolg sessies willen we ook dieper ingaan op uw energie verbruik en hoe dit te optimaliseren dit doen we in samenwerking met “Nemesys” energie en zij geven investeringsadvies waarbij rekening wordt gehouden met milieu doelstellingen en “return on investment”.