Comfortabelere woningen
dankzij vloerisolatie

  • Energie-efficiënt
  • Optimale isolatie gewaarborgd
  • Hogere woningwaarde

Vermijd vochtige woningen met PIF-vloerisolatie

Vloerisolatie is cruciaal wanneer u woningen volledig wilt verduurzamen. De vloer van een huis is immers de barrière tussen de leefruimtes en de koude, vochtige kruipruimte eronder. Bij het aanbrengen van vloerisolatie maken wij gebruik van PIF-technologie, wat ervoor zorgt dat warmteverlies via de vloer wordt verminderd. Bij deze methode wordt een isolatielaag rechtstreeks op de vloer aangebracht, waardoor de temperatuur in woningen stabieler blijft. De PIF-technologie zorgt ervoor dat warmte wordt behouden en kou buiten blijft.

Ga voor een hoger energielabel

Binnen Fihuma maken wij altijd gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen, speciaal ontworpen voor vloertoepassingen. Deze materialen worden zorgvuldig aangebracht om een naadloze isolatielaag te creëren die de warmte binnenhoudt en kou buiten houdt. Het resultaat is een betere thermische weerstand (Rc-waarde) van de vloer, waardoor er wordt geprofiteerd van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving met een hoger energielabel.

Wat is PIF-isolatie?

PIF staat voor Power Insulation Foil en wordt steeds vaker toegepast bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, vooral bij vloerisolatie. Deze isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie met luchtkussentjes ertussen. Dankzij de combinatie van aluminiumfolie en de stilstaande lucht in de luchtkamers wordt een hoog isolerend vermogen bereikt, terwijl de dikte van het materiaal beperkt blijft. Het reflecterende effect van de aluminiumfolie zorgt voor warmtereflectie, terwijl de luchtkussentjes de temperatuur geleidelijk laten afnemen per laag. Bovendien bieden de luchtkamers extra bescherming aan het aluminium, waardoor de folie wordt beschermd tegen veroudering. PIF-isolatie is dus een efficiënte en dunne oplossing voor vloerisolatie, waarbij de combinatie van aluminium en luchtkamers zorgt voor een optimale isolatiewaarde.

VCA

Fihuma is VCA-gecertificeerd en heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door jarenlange ervaring hebben wij een grote vakkennis opgebouwd. Onze medewerkers zijn het gewend op grote hoogten en ondergronds te werken. Tevens beschikken onze medewerkers over alle benodigde certificaten om het werk goed te kunnen uitvoeren.

Onze experts aan het werk

Fotoimpressie vloerisolatie

Andere isolatieproducten

Bodemisolatie

Weg met vocht en muffe geurtjes

Met de inzet van bodemisolatie profiteren woningen van en constante temperatuur en worden zij beschermd tegen vochtproblemen. Lees meer over de toepassingen van bodemisolatie in kruipruimten.

Meer informatie

Spouwmuurisolatie

Eenvoudig toegepast en snel terugverdiend

Spouwmuurisolatie is de meest laagdrempelige vorm van isolatie, maar heeft een zeer hoog rendement. Profiteer van  beter geïsoleerde woningen met onze hoogwaardige spouwmuurisolatie. Ontdek de voordelen van goed geïsoleerde muren.

Meer informatie

Dakisolatie

Hier verliezen woningen de meeste warmte

Het grootste deel van de warmte in woningen gaat verloren via het dak. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle afwerking of alleen de isolatielaag wilt aanbrengen, wij hebben de oplossing voor al uw projecten. Lees verder over de mogelijkheden van dakisolatie.

Meer informatie