Kies voor een duurzame leefomgevingen
met spouwmuurisolatie

  • Woningen met een hoog energie label
  • Optimale isolatie gewaarborgd
  • Na-isolatie voor renovaties mogelijk

Wat is spouwmuurisolatie?

Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Om energie te besparen kunnen wij dit opvullen met isolatiemateriaal, wat ervoor zorgt dat woningen warmte beter vasthouden. Doordat de muren minder kou afgeven en het gelijkmatiger warm is in huis, zal het gasverbruik dalen. De mindering van de CO2-uitstoot draagt ook bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving.

Ontdek Fihuma Hurefoam Isolatieschuim

Binnen Fihuma gaan wij voor kwaliteit en heeft woongenot onze focus. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij ons eigen Hurofoam isolatieschuim ontwikkeld met als unieke eigenschap dat er geen veroudering van het isolatieschuim optreedt (KIWA-getest) waardoor de isolatiewaarde van het schuim onveranderd blijft. Daardoor kent ons schuim de hoogste isolatiewaarden! Het spouwmuurisolatieschuim is een gemodificeerd schuim dat door onszelf geproduceerd wordt. Het schuim biedt niet enkel een zeer hoge isolatiewaarde, maar is ook water-werend en dampdoorlatend. Ons spouwteam brengt het schuim op professionele wijze in de spouwmuur aan.

SKG-IKOB gecertificeerd

Wij streven ernaar om voortdurend te innoveren en de beste diensten te leveren aan onze klanten. Wij zijn dan ook in het bezit van het KOMO®️ Procescertificaat SKG-IKOB. Deze certificering bevestigt dat we voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en dat onze processen consistent en betrouwbaar zijn. Het stelt onze klanten gerust dat ze kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit en professionaliteit bij het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden.

Klik hier voor het productcertificaat

Klik hier voor het procescertificaat

Geef uw oude isolatie een duurzame upgrade

Zijn woningen al eerder geïsoleerd maar is dit van matige of slechte kwaliteit? Dan biedt ons Hurofoam-isolatieschuim de ideale uitkomst. Waar vroeger het leeghalen van spouwmuren een tijdrovende en dure klus was, kan dit nu simpelweg na-geïnjecteerd worden met spouwmuurisolatieschuim. HHet schuim verdrijft en omhult het oude zachte isolatiemateriaal volledig, wat leidt tot de vorming van een nieuwe, duurzame isolatielaag. Hierdoor wordt uw spouwmuur volledig gevuld zonder risico op vochtdoorslag. Ideaal voor renovatieprojecten.

De gecontroleerde Rc-waarde bij een isolatiedikte van 60mm is 1,72.

Onze experts aan het werk

Fotoimpressie spouwmuurisolatie

Andere isolatieproducten

Bodemisolatie

Weg met vocht en muffe geurtjes

Met de inzet van bodemisolatie profiteren woningen van en constante temperatuur en worden zij beschermd tegen vochtproblemen. Lees meer over de toepassingen van bodemisolatie in kruipruimten.

Meer informatie

Vloerisolatie

Isoleren van de vloer voorkomt koude voeten

Vloerisolatie voorkomt dat warmte ontsnapt naar de koude kruipruimte, tegelijkertijd voorkomt vloerisolatie dat kou naar boven trekt. Maak woningen comfortabeler en energiezuiniger met vloerisolatie. Lees meer over hoe wij dit voor uw projecten kunnen regelen.

Meer informatie

Dakisolatie

Hier verliezen woningen de meeste warmte

Het grootste deel van de warmte in woningen gaat verloren via het dak. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle afwerking of alleen de isolatielaag wilt aanbrengen, wij hebben de oplossing voor al uw projecten. Lees verder over de mogelijkheden van dakisolatie.

Meer informatie