Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Fihuma Plus


Fihuma Plus is gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbestrating, het verwijderen van het gehele dakbedekkingspakket tot op hout, staal of beton en het afvoeren, het verwijderen van isolatiemateriaal en het kubelen van 30/60 ballastgrind. 

Dakbestrating

Daken worden tegenwoordig steeds vaker ingericht en gebruikt als volwaardige buitenruimte. Terrassen en dakbestratingen geven gebouwen en woningen een extra dimensie en een aanzienlijke gebruiks- en meerwaarde. Dakbestrating vormt de basis voor een leefbaar dakterras. De tegeldragers eronder garanderen een onbeschadigd dak. Nog meer dan op de begane grond, is het belangrijk om voor een veilige vloer op het dakterras te zorgen. Dat betekent dus een vloer die niet lekt en die het hemelwater goed reguleert.

Fihuma Plus legt de daktegels op uw dakterras waterpas. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van verstelbare tegeldragers. Door de verstelbare tegeldragers is het mogelijk om hoogteverschillen tot wel 20 cm te nivelleren. De hoogten tussen bijvoorbeeld een dorpel en het tegelvlak kunnen worden gelijk gemaakt. Het afschot wordt uit het dakbeschot gehaald, waardoor een vlak terras kan worden gecreëerd. Het rolstoelvriendelijk maken van een balkon of terras vormt dan ook geen enkel probleem.

Fihuma Plus heeft deskundig personeel voor tegelwerken in dienst. Wij kunnen de meest uiteenlopende bestratingen voor u aanleggen. Of het nu gaat om alleen het aanleggen van daktegels of om een combinatie van tegelwerk en bijvoorbeeld grindpaden. 

Slopen dakbedekking

 Fihuma Plus kan ingeschakeld worden voor het verwijderen van dakbedekking. Wij kunnen alle sloopwerkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het:

  • verwijderen en afvoeren van het gehele dakbedekkingspakket;
  • verwijderen van isolatiemateriaal.

Het verwijderen en afvoeren van sloopafval, dakafval of puin gebeurt volgens de vastgestelde regels in de VBA-wetgeving. 

Fihuma Plus maakt onderdeel uit van het Roof2Roof-specialistennetwerk en behoort daarmee tot een selecte groep van gecertificeerde bedrijven die volgens de Roof2Roof-methode oude daken recyclen tot nieuwe bitumineuze dakbedekking en wegenbouwproducten. Op deze wijze blijven waardevolle grondstoffen behouden en wordt milieuwinst en energiebesparing gerealiseerd. 

Kubelen van 30/60 ballastgrind

Fihuma Plus kan 30/60 ballastgrind aanbrengen op daken van elke hoogte. Wij leveren het grind, zorgen voor de kraan en kubelen het grind op de juiste plek en met de juiste laagdikte. 

 


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO