Totaalbeheer buitenschil

Fihuma Vastgoedonderhoud richt zich op het totale beheer van de buitenschil van gebouwen, zonweringsonderhoud & -vervanging en contractmatige inspecties.

Periodiek onderhoud

Fihuma Vastgoedonderhoud richt zich op het periodiek onderhouden van de totale buitenschil van gebouwen. Dit kan bestaan uit het verwijderen van bladeren en vuil van platte daken en nalopen op waterdichtheid, het oplossen van verzakkingen door onderspoeling (om een gebouw heen), het controleren van de spouwmuurisolatie en indien nodig na-isoleren met ons Fihuma Hurefoam-isolatieschuim. In samenwerking met gerenommeerde dakdekkersbedrijven bieden wij ook dakbehoud/-onderhoud aan. Fihuma Vastgoedonderhoud zorgt tevens voor plaatsing en onderhoud van screens. En we bieden contractmatige inspecties voor de verschillende diensten.

Totaalconcept

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan bent u bij Fihuma Vastgoed aan het juiste adres. Fihuma Vastgoed biedt een totaalconcept aan voor reparatie en technisch onderhoud aan gebouwen. Het totale onderhoud aan uw vastgoed kunt u aan ons uitbesteden. Voor renovaties van de gehele buitenschil inclusief energetische verbeteringen aan de gevel, dak en vloer zijn wij uw partner. En ook voor het onderhouden van uw zonwering tot gehele gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruimtebesparende zonwering

Het grootste voordeel van screens ten opzichte van andere soorten zonwering, is dat ze erg weinig ruimte innemen. Dit komt omdat de screens recht naar boven en beneden openen en sluiten. Op deze manier zijn er geen uitstekende onderdelen aan de gevel van het gebouw, zodat een vrije doorloop langs de ruit behouden blijft. Een screen is dus een ideale keuze wanneer het aankomt op weinig beschikbare ruimte voor een zonnescherm.

Specialist in energetische oplossingen

Fihuma Vastgoed onderhoud heeft zich samen met Fihuma Isolatie ontwikkeld tot een specialist op het gebied van energetische maatregelen. Bij onderhoud komen we actief met voorstellen waarmee binnen de geldende normen de gewenste besparingen op energiegebied kunnen worden behaald.

 

Nieuws

Middels onze nieuwsberichten kunt u op de hoogte blijven van het nieuws van de Fihuma Groep. Klik hier om ons laatste nieuws te bekijken.

Producten

De Fihuma Groep is fabrikant/leverancier van diverse isolatieproducten. Klik hier voor meer informatie over onze producten.

Over ons

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie, ballastgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk en vastgoedonderhoud.