Over ons

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie (thermische schil: dak-, spouwmuur-, bodemisolatie), het aanbrengen/verwijderen van ballastgrind, bodemafsluiting, daksloopwerkzaamheden en vastgoedonderhoud.

Landelijke dekking

De Fihuma Groep BV is sinds 1994 gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Kwadijk en Barendrecht, waardoor landelijke dekking wordt geboden. 

Beste isolerende product

Het Fihuma Hurefoam Spouwmuurisolatieschuim is het beste isolerende product voor spouwmuren. Er is een gecontroleerde Rc-waarde van 1.86 bij een dikte van 60 mm. Het is een gemodificeerd schuim, dat wordt gemaakt met speciaal ontwikkelde apparatuur. Onze isolatieteams brengen het op professionele wijze in de spouwmuur aan.

 Lees meer

Veiligheid & kwaliteit

De Fihuma Groep is VCA-gecertificeerd en heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door jarenlange ervaring
hebben wij een grote vakkennis opgebouwd. Onze medewerkers zijn het gewend op grote hoogten en ondergronds te werken. 
Tevens beschikken onze medewerkers over alle benodigde certificaten om het werk goed te kunnen uitvoeren.

 Lees meer

Totaaloplossingen

Met onze diensten leveren wij al jarenlang uitstekende totaaloplossingen voor de
dakdekkers- en aannemersbranche, woningbouwverenigingen, VVE’s en particulieren.
De Fihuma Groep: van bodem tot dak, de specialist voor elk oppervlak! 

 Lees meer

Vacature C(E)-chauffeur

Wij zoeken een C(E)-chauffeur/meewerkend voorman voor de afdeling grind. Wij bieden een leuke, afwisselende baan, een salaris tussen €2300 en €3000 bruto met goedbetaalde overuren en een bonus na 6 maanden goed gewerkt te hebben.  

 Lees meer