MVO & MBO

De Fihuma Groep onderkent het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) en Duurzaam Ondernemen. Er wordt gedacht aan het bevorderen van een beter milieu en meer welzijn van de maatschappij. Vanuit sociaalmaatschappelijke betrokkenheid steunt de Fihuma Groep diverse goede doelen en nemen we deel aan bepaalde activiteiten.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMEN

Daarnaast vinden wij het belangrijk ‘iets’ te doen voor onze naaste samenleving. Daarom bieden wij regelmatig mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een nieuwe kans. Dit doen wij niet alleen. Wij werken hiervoor samen met Stichting Citysteward Rotterdam en HWE Professionals. Waardering hiervoor ontvingen wij met De Hart voor Rotterdam Prijs. We zijn ontzettend trots op en blij met onze runner-up positie. We hebben hierdoor ook een seal of approval verworven van Yes We CareYes We Care registreert maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven, biedt hen ondersteuning, doet onderzoek en deelt kennis.

Wilt u ook graag iets doen in het kader van MBO? Maar dan wel op een manier waarbij u in uw eigen stad of gemeente wat kunt betekenen voor de samenleving? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

RECYCLEN BITUMEN DAKEN MET ROOF2ROOF

Samen met Roof2Roof organiseren en faciliteren we de recycling van bitumen daken. Wij willen bijdragen aan het realiseren van een Circulaire Economie door de bitumenketen op daken te sluiten. Roof2Roof gaat voor recycling op het hoogste duurzaamheidsniveau, van dak naar dak. Het recyclaat wordt gebruikt om fossiele grondstoffen te vervangen bij de productie van nieuwe dakrollen. De Roof2Roof-methode is zonder meer uniek in de wereld door de gebruikte nieuwe technologie en de integrale ketensamenwerking. Lees verder >>

Roof2Roof certificaat

RECYCLEN DAKGRIND MET THEO POUW

Daarnaast recycelen we het door Fihuma verwijderde dakgrind in samenwerking met onze partner de Theo Pouw Groep. Schoongemaakt grind wordt bij ons opgeslagen en hergebruikt. Lees verder >>

Theo Pouw en Fihuma

KWF ZAKENVRIEND

Met een vast maandelijks bedrag hebben wij als KWF Zakenvriend jarenlang wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows ondersteund. Als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding: www.staoptegenkanker.nl/bedrijven.

Iedereen verdient een morgen!