Zelf werken aan CO2-reductie? 'Isoleren levert meer op dan spaarrekening'

Honderden maatregelen zullen moeten worden genomen om de CO2-uitstoot in de komende decennia in Nederland te verlagen. Maar wat kun je nu al doen om je voor te bereiden? Wie echt slagen wil maken, begint in huis. Zo staat op NU.nl.

De Fihuma Groep biedt een integraal pakket aan hoogwaardige energetische oplossingen en renovatietoepassingen voor de verduurzaming van de totale thermische buitenschil van woningen en vastgoed. Dit betreft onder andere dakisolatie aan de binnenzijde, spouwmuurisolatie en bodemisolatie.

"Je hebt eigenlijk direct profijt van het isoleren van je woning. Je gaat meteen besparen op je energierekening", legt woordvoerder Marlon Mintjes van Milieu Centraal uit. "Belangrijk is dat je ook meteen comfortabeler woont. Je hebt bijvoorbeeld minder snel last van tocht, je hebt warmere voeten en minder geluidsoverlast van buiten. Daar krijg je zeker geen spijt van en daar moet je ook niet op wachten."

Verder lezen: https://www.nu.nl/weekend/5792544/zelf-werken-aan-co2-reductie-isoleren-levert-meer-op-dan-spaarrekening.html