We staan midden in de samenleving

Samen maken we het verschil

Loogies advies weet dat resultaat het gevolg is van teamwork. Zij zijn zich ervan bewust dat een gezamenlijk doel nooit bereikt kan worden zonder openheid en eerlijkheid. Transparantie staat voorop, maar ook respect en het nemen van verantwoordelijkheid.

Creatieve innovatie

Loogies beoogt een plaats te zijn van ideeën. Een atelier waarin voortdurend innovatie voorop staat, die van toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgevers. Daarvoor bieden zij de mogelijkheid en gelegenheid om gezamenlijk hun ideeën de vrije loop te laten zonder de belemmering van structuren. En ze laten zich natuurlijk graag inspireren door bijvoorbeeld seminars te organiseren waarvoor ze eventueel ook inspirerende sprekers uitnodigen

Duurzaamheid

Loogies streeft naar samenwerking, welzijn en het welbevinden van alle mensen en de natuurlijke omgeving. Ze komen met duurzame oplossingen waar U als opdrachtgever ook mee vooruit komt. De producten die zij en wij toepassen zijn afkomstig van fabrikanten met een zo laag mogelijke ecologische footprint. Ze kiezen bij voorkeur producten welke geproduceerd zijn maakt zijn in Europa, waardoor de CO2 uitstoot bij het transport lager is dan bij producten afkomstig uit verre landen. Zij onderzoeken circulaire oplossingen en passen deze toe waar dat kan. Op deze manier draagt Loogies advies haar steentje bij aan een duurzame samenleving.

Fihuma en Loogies

Samen kunnen we dus meer. En met de aankomende milieu wetgeving voor bedrijven en de gemeentelijke eisen, kunnen we deze nog beter het hoofd bieden.