Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD (edit 17-11-2015)

Heb jij een afgeronde MBO-opleiding, affiniteit met de bouwsector en ben je klaar voor de eerste stap van jouw carrière? Dan is de functie van commercieel medewerker binnendienst bij Fihuma Groep echt iets voor jou! 

Wat wij bieden
De eerste stap van jouw carrière binnen de verkoop! 

Wat ga je doen?
Als ondersteuning van de afdeling verkoop ben jij verantwoordelijk voor het opstellen, calculeren en nabellen van offertes. Ook inkomende telefoon van zowel zakelijke als particuliere relaties neem jij voor je rekening. 

Wat heb je nodig?
Een succesvol commercieel medewerker binnendienst heeft in onze ogen een afgeronde MBO-opleiding en affiniteit met bouw. Je bent veel in contact met klanten, dus klantvriendelijkheid is erg belangrijk. Daarnaast ben je commercieel, leergierig en goed in rekenen.

Je bent:
- Commercieel
- Klantvriendelijk
- Leergierig 

Je hebt:
- Afgeronde MBO-opleiding
- Affiniteit met bouw
- Rijbewijs B

Interesse?
Stuur dan direct je cv + motivatie naar info@hweprofessionals.nl. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact met ons op 010-2921434. HWE Professionals streeft ernaar om iedereen binnen twee weken van een passende reactie te voorzien. Heb je na twee weken geen reactie? Schroom niet en bel gerust.

Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de Aanpak Jeugdwerkloosheid.