Nieuwe isolatiewaarde van ons isolatieschuim

Omdat wij overtuigd zijn van de uitstekende kwaliteit van ons isolatieschuim ten behoeve van het isoleren van spouwmuren, hebben wij het schuim onder extreme omstandigheden laten testen. De uitslagen van de testen tonen aan dat het door ons geproduceerde isolatieschuim nauwelijks veroudert. Dit betekent dat de isolatiewaarde van het schuim over een periode van 15 jaar gelijk blijft ten opzichte van het moment van aanbrengen in de spouwmuur.

Doordat de veroudering veel lager is dan de norm, heeft deze vaststelling een positief effect op de isolatiewaarde van ons schuim. In de Databank Gecontroleerde kwaliteitsverklaringen en Gelijkwaardigheidsverklaringen zijn de nieuwe isolatiewaarden deze week opgenomen. Bij een spouwdikte van 6 cm is de Rc-waarde nu 1,86. Wij zijn trots en blij met het behaalde resultaat!!

Fihuma Isolatie is fabrikant en leverancier van Fihuma Hurefoam Isolatieschuim, waarmee een optimale vulling en isolatie gewaarborgd is. Onze spouwmuurisolatieteams brengen het schuim op professionele wijze in de spouwmuur aan. Er is een goede controleerbaarheid tijdens het vulproces; bij het aanbrengen van de muurisolatie of gevelisolatie, is elk volgend vulgat een vulindicatiemeter. Ons spouwmuurisolatieschuim is een gemodificeerd schuim dat gemaakt wordt met behulp van speciaal ontwikkelde apparatuur. Grote voordelen zijn de zeer hoge isolatiewaarde, de waterwerendheid en dampdoorlatendheid. Meer informatie over ons schuim vindt u hier.