Nieuwe combinatie de weg op!

Vandaag ging ‘ie de weg op: onze nieuwste combinatie! :-) We zetten deze in voor bodemisolatie met onze Fihuma trio-s-bodemisolatiechips. Ook moeilijk-bereikbare woningen kunnen op deze wijze makkelijk en snel geïsoleerd worden. https://www.fihuma.nl/isolatie/bodemisolatie

De meeste woningen hebben een kruipruimte onder de beganegrondvloer, met ventilatie om de vloer droog te houden. Vanuit de woonkamer lekt er veel warmte weg naar de kruipruimte, en de vloer voelt daardoor koud aan. Bodemisolatie wil zeggen dat er een laag isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht. Hierdoor is er minder warmteverlies.

Met behulp van vacupresstechniek voorzien wij, op een gecontroleerde en efficiënte wijze, kruipruimten van Fihuma trio-s-bodemisolatiechips. Deze isolatiechips werken zeer isolerend en zorgen ervoor dat de Rc-waarde van de woning verbeterd. De chips zijn chemisch inert en hebben een gesloten celstructuur, waardoor vocht en vuil geen invloed hebben op de werkzame eigenschappen van het materiaal. Het product gaat levenslang mee en is eenvoudig weer te verwijderen.