Nieuwe bedrijfstak; Fihuma Spouwisolatie!

We hebben een nieuwe bedrijfstak; Fihuma Spouwisolatie! Hiermee kunnen we woningbouwverenigingen, VVE’s en particulieren nóg beter bedienen. We verzorgen al jaren de na-isolatie van platte daken en bodemafsluitingen d.m.v. zand of schelpen en isolatiechips, waardoor de RC-waarde van een woning wordt verhoogd. Met de spouwisolatie erbij kunnen we de volledige thermische schil van een woning na-isoleren.

Fihuma Spouwisolatie verzorgt het isoleren van buitenspouwmuren met Hurefoam-schuim. Deze spouwmuurisolatie wordt gerealiseerd door de zgn. injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, het isolatieschuim in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.

Project in Purmerend
We zijn inmiddels gestart met Fihuma Spouwisolatie met 105 woningen in Purmerend; dit betreft ca. 6000 m2 spouw. Bij deze woningen brengen we ook 35 cm isolatiechips aan in de kruipruimtes. Deze isolatiecombinatie levert een grote energiebesparing per woning op. Hierdoor gaan de woningen van een energielabel D naar een energielabel met klasse B!