Een warm woonhuis met Fihuma Isolatie

In de koude winterperiode is het fijn vertoeven in een lekker warm huis. Als de kachel aanstaat wordt de woning verwarmd. Maar wat nu als de warmte lijkt ‘weg te vliegen’? En u last heeft van een koude vloer... Kachel steeds iets hoger? Dat heeft niet alleen gevolgen voor uw energierekening, maar ook voor het milieu. 

Het isoleren van uw woning biedt in zo’n geval uitkomst. Voordat u diverse energiebesparende maatregelen inzet, is het van belang eerst de thermische gebouwschil goed te isoleren. De oplossingen van de Fihuma Groep voorzien hierin.

Onze isolatietoepassingen

Fihuma Isolatie biedt energetische oplossingen aan voor het hoogwaardig isoleren van de totale thermische schil van woningen. Dit betreft dakisolatie aan de binnenzijde (met Fihuma Powerline isolatieplaten), spouwmuurisolatie (met Fihuma Hurefoam spouwmuurisolatieschuim) en bodemisolatie (met Fihuma trio-s-bodemisolatiechips).

Na het toepassen van onze producten houdt de woning de warmte beter vast, de vloer, muren en het dak geven minder kou af en het is gelijkmatiger warm in huis. Ook de winst voor het milieu is groot; doordat de verwarming minder vaak aanslaat, daalt het gasverbruik en wordt minder CO² uitgestoten. Al onze isolatieproducten zijn TNO-getest op werking en isolatiewaarden en hebben een gecontroleerde kwaliteitsverklaring van de ISSO.

NB: Over het algemeen geldt dat als een woning voorzien wordt van spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie, deze woning minimaal op energielabel B uitkomt.

#energielabel #dakisolatie #spouwmuurisolatie #bodemisolatie