Daksloopwerk

Fihuma Plus is gespecialiseerd in het verwijderen van het gehele dakbedekkingspakket tot op hout, staal of beton en het afvoeren hiervan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van isolatiemateriaal, het kubelen van 30/60 ballastgrind en het aanbrengen van dakbestrating. 

Wij kunnen alle sloopwerkzaamheden uitvoeren, zowel het verwijderen en afvoeren van het gehele dakbedekkingspakket als het verwijderen van isolatiemateriaal. Het verwijderen en afvoeren van sloopafval, dakafval of puin gebeurt volgens de vastgestelde regels in de VBA-wetgeving.

Roof2Roof-specialist
De Fihuma Groep maakt onderdeel uit van het Roof2Roof-specialistennetwerk en behoort daarmee tot een selecte groep van gecertificeerde bedrijven die volgens de Roof2Roof-methode oude daken recyclen tot nieuwe bitumineuze dakbedekking en wegenbouwproducten. Op deze wijze blijven waardevolle grondstoffen behouden en wordt milieuwinst en energiebesparing gerealiseerd.

Kubelen van grof grind
Wij kunnen 30/60 ballastgrind aanbrengen op daken van elke hoogte. Wij leveren het grind, zorgen voor de kraan en kubelen het grind op de juiste plek en met de juiste laagdikte.

Dakbestrating
Daken worden tegenwoordig steeds vaker ingericht en gebruikt als volwaardige buitenruimte. Terrassen en dakbestratingen geven gebouwen en woningen een extra dimensie en een aanzienlijke gebruiks- en meerwaarde. Dakbestrating vormt de basis voor een leefbaar dakterras. De tegeldragers eronder garanderen een onbeschadigd dak. Nog meer dan op de begane grond, is het belangrijk om voor een veilige vloer op het dakterras te zorgen. Dat betekent dus een vloer die niet lekt en die het hemelwater goed reguleert.