Beste isolerende product - Fihuma Spouwmuurisolatieschuim

Het Fihuma Hurefoam Spouwmuurisolatieschuim is het beste isolerende product voor spouwmuren. Er is een gecontroleerde Rc-waarde van 1.86 bij een dikte van 60 mm. Het Fihuma Hurefoam Spouwmuurisolatieschuim is een gemodificeerd schuim, dat wordt gemaakt met speciaal ontwikkelde apparatuur. Onze isolatieteams brengen het schuim op professionele wijze in de spouwmuur aan. Meer lezen: https://www.fihuma.nl/isolatie/spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie

Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Deze kan opgevuld worden met isolatiemateriaal, hetgeen zorgt voor energiebesparing. De woning houdt de warmte beter vast, de muren geven minder kou af en het is gelijkmatiger warm in huis. Ook de winst voor het milieu is groot; doordat de verwarming minder vaak aanslaat, daalt het gasverbruik en wordt minder CO2 uitgestoten.

Optimale isolatie spouwmuren

Fihuma Isolatie is fabrikant en leverancier van Fihuma Hurefoam Isolatieschuim, waarmee een optimale vulling en isolatie gewaarborgd is. Onze spouwmuurisolatieteams brengen het schuim op professionele wijze in de spouwmuur aan. Er is een goede controleerbaarheid tijdens het vulproces; bij het aanbrengen van de muurisolatie of gevelisolatie, is elk volgend vulgat een vulindicatiemeter.

Het Fihuma Hurefoam-spouwmuurisolatieschuim is een gemodificeerd schuim dat gemaakt wordt met behulp van speciaal ontwikkelde apparatuur. Grote voordelen van ons schuim zijn de zeer hoge isolatiewaarde, de waterwerendheid en dampdoorlatendheid. De gecontroleerde Rc-waarde bij een isolatiedikte van 60mm is 1,86.

Na-isoleren

Het isoleren van matig-geïsoleerde spouwmuren noemen we na-isoleren. Het leeghalen van spouwmuren, welke vroeger slecht geïsoleerd werden, en daarna opnieuw vullen, is een kostbare aangelegenheid. Ons Hurefoam-isolatieschuim biedt in deze gevallen uitkomst. Een slecht of matig geïsoleerde spouwmuur kan simpelweg na-geïnjecteerd worden met het spouwmuurisolatieschuim. Het nog oude aanwezige materiaal wordt tijdens het vullen gecomprimeerd en geïmpregneerd met nieuw schuim. De spouwmuur kan op deze wijze volledig gevuld worden zonder risico op vochtdoorslag.