Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Medewerkers aan het Woord

Mignon Radstake

Mijn naam is Mignon Radstake, ik ben 39 jaar en sinds 1 september 2008 werkzaam bij Fihuma. Ik werk op de afdeling Planning en ben verantwoordelijk voor het ondersteunen van de planner in de breedste zin van het woord. Ik heb zowel contacten met bedrijven alsook met particulieren en het is juist de afwisseling die mijn werk zo uitdagend maakt. Het planningswerk is vaak ad-hoc en alles moet het liefst gisteren al geregeld zijn... Het is dan ook de uitdaging om iedere klant tevreden te houden! Omdat we zo’n vaste klantenkring hebben, zijn de contacten altijd leuk. Die maken voor een groot deel je dag.

Werken bij Fihuma is leuk omdat het een hele informele cultuur is. Doe maar normaal en niet lullen maar poetsen.
We doen ook niet aan functietitels, geen ivoren torens. We hebben allemaal één doel en daar werken we samen voor; de klant optimaal bedienen!!

U kunt mij bereiken op maandag, dinsdag en donderdag via 010-2921000 of 06-20442139 en m.radstake@fihuma.nl.


Janie van Rees

Mijn naam is Janie van Rees, 52 jaar, en ik ben sinds februari 2005 werkzaam bij Fihuma als administratief medewerker.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van diverse boekingen in ons financiële systeem, factureren, debiteurenbeheer, uitwerken van de offertes, verwerken van inkomende post en mail, archiveren en aannemen van de telefoon. Dit doe ik voor alle bedrijven binnen onze organisatie. Momenteel coördineer ik de ontwikkeling van een nieuwe werkadministratie voor Fihuma Plus.

Wat ik vind van de bedrijfscultuur bij Fihuma:
De informele werksfeer van Fihuma, de fijne collega’s en de afwisseling van de werkzaamheden passen heel goed bij mij. Ik ga dan ook elke dag met veel plezier naar mijn werk.

U kunt mij bereiken via 010-2921000 en j.vanrees@fihuma.nl.

 

Hans Miedema

Mijn naam is Hans Miedema, 43 jaar, en ik ben sinds 2005 werkzaam bij Fihuma, eerst als financieel manager en sinds 2010 als algemeen manager.

Ik ben verantwoordelijk voor de gehele administratie van een zevental bedrijven. Daarnaast ben ik ondermeer verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en veiligheidsbeleid van de Fihuma Groep.

Momenteel ben ik voornamelijk bezig met het verbeteren van ons veiligheidsbeleid, zodat Fihuma nu en in de toekomst haar werkzaamheden veilig en kwalitatief goed blijft uitvoeren.

Fihuma heeft een prettige en informele werksfeer welke goed bij mij past. Het afwisselende karakter van mijn werkzaamheden alsmede de hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zorgen er voor dat ik mijn werk met plezier uitvoer.

U kunt mij bereiken via 010-2921000 en h.miedema@fihuma.nl.

 

Bob Kosten

Mijn naam is Bob Kosten en ik ben sinds april 2004 werkzaam bij Fihuma BV. Sinds 2010 ben ik planner. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de afdeling belast met het leveren, transporteren, opbrengen en afhalen van grind op daken als dakballast (en het zuigen en blazen van andere droge stoffen).

Mijn werkzaamheden bestaan uit het inplannen van het werk, dakinspecties, aftersales, het plegen van acquisitie en het verstrekken van offertes.

Fihuma heeft een prettige en informele werksfeer welke prima bij mij past. Ik vind het iedere dag een uitdaging om onze 12 voertuigen zo in te plannen dat onze klanten maximaal worden bediend.

U kunt mij bereiken via 010-292100 of 06-46118401 en bob@fihuma.nl
 


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO