Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Sponsoring

Ik Fiets Tegen Kanker

Op 23 juni 2016 wordt een benefietavond georganiseerd voor ik Fiets Tegen Kanker, voor deelname aan de Tour for Life. De Fihuma Groep is een van de sponsoren. Tour for Life is een van de mooiste en meest indrukwekkende etappekoersen over de weg en wordt georganiseerd van 28 augustus tot en met 4 september 2016. Het is een koers van ruim 1400 fietskilometers dwars door Europa. De opbrengst gaat naar Daniel den Hoed Stichting. Op die manier maken we kanker samen kansloos!vvOSV Oud-Beijerland

Na enkele jaren het hoofdsponsorschap te hebben vervuld, is Fihuma Bodemafsluiting nu een van de business sponsors van vvOSV Oud-Beijerland. Wij zien dit als een goede kans om de club te steunen en tevens willen we hiermee de zichtbaarheid van Fihuma Bodemafsluiting in de Hoeksche Waard blijven vergroten. Daarnaast spreekt het MVO-beleid van vvOSV Oud-Beijerland aan; de jeugd staat hoog in het vaandel.

v.v. Groote Lindt Zwijndrecht

Groote Lindt is meer dan voetbal en is als vereniging maatschappelijk betrokken. v.v. Groote Lindt steunt stichting Opkikker. Het doel van de samenwerking is om Stichting Opkikker financieel te ondersteunen en te promoten in het Drechtstedelijk gebied. Men organiseert 1x per jaar het Opkikkertoernooi en het logo van Stichting Opkikker staat op alle tenue’s van de elftallen. Verder wordt bij Groote Lindt de Woensbalclub georganiseerd, i.s.m. sportcoaches, om alle kinderen van de basisscholen gratis kennis te laten maken met voetbal. en Groote Lindt werkt samen met een voedingscoach in het kader van jeugd met overgewicht.

Holland’s Got Power TruckPull

Fihuma heeft een van haar vrachtwagens ter beschikking gesteld voor de wedstrijd Holland’s Got Power TruckPull (Wie is de sterkste man van Nederland?). Holland's Got Power is een nieuwe organisatie in Nederland welke o.a. actief is in het organiseren van Internationale en Nationale Strongest Man wedstrijden. Deze stichting is opgericht op verzoek van de wereldwijd bekende organisatie WSF. Naast het organiseren van deze wedstrijden is Holland's Got Power ook actief in het begeleiden van talenten en professionals op het gebied van Strongest Man.


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO