Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Historie

Fihuma Groep

Onder de Fihuma Groep scharen we Fihuma BV, Fihuma Plus, Fihuma Bodemafsluiting en Fihuma Spouwisolatie. Met onze diensten leveren wij al jarenlang een uitstekende totaaloplossing voor de dakdekkers- en aannemersbranche, woningbouwverenigingen en particulieren. Onze directeur/eigenaar is Eric Nijemanting.

Fihuma BV

Sinds de oprichting in 1994 verzorgt Fihuma BV het zuigen en blazen van droge stoffen; zoals zand, grof grind, korrels en schelpen. Ook materialen als staalgrit, ertsen, substraat, fijngemalen kurk, vliegas, lavagranulaat, houtsnippers of split kunnen verwerkt worden. Fihuma is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig, efficiënt en dynamisch bedrijf.

In 2004 is Fihuma samengegaan met Erik’s Zuig- en Blaastechniek waardoor Fihuma op het gebied van zuigen en blazen van ballastgrind het grootste bedrijf van Nederland werd, met in totaal 12 gespecialiseerde drogestoffenwagens.

Fihuma Plus

Fihuma Plus is in 1998 opgericht en houdt zich bezig met het slopen van alle soorten dakbedekking (inclusief isolatie tot op het hout, staal of beton), het aanbrengen van daktegels en het aanbrengen van grof grind (30/60 of groter). Fihuma Plus zorgt voor de inhuur van kranen, containers (incl. afvoer en verwerking van afvalstoffen), machines, afzettingen etc.

Fihuma Bodemafsluiting

Fihuma Bodemafsluiting bestaat sinds 2007 en maakt deel uit van Fihuma BV. Fihuma Bodemafsluiting is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, stank en koude in kruipruimtes en het aanbrengen van isolatie. En is in te schakelen voor het verhogen van tuinen en terrassen, blazen van substraat en split, toepassen van drainage en aanleggen van HWA-rioleringen. Fihuma Bodemafsluiting voert tevens bodemafsluitingswerken uit in onder andere de bouw en (petro)chemische industrie.

En we blijven ontwikkelen... dus sinds medio 2015 hebben we weer een nieuwe dienst aan onze groep toe kunnen voegen: Fihuma Spouwisolatie!

Fihuma Spouwisolatie

Sinds 2015 verzorgt Fihuma Spouwisolatie het isoleren van buitenspouwmuren met Hurefoam-schuim. Deze spouwmuurisolatie wordt gerealiseerd door de zgn. injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, het isolatieschuim in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO