Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Fihuma Spouwisolatie


Fihuma Isolatie BV verzorgt spouwmuurisolatie met Fihuma Hurefoam-schuim. Een spouwmuur isoleren gebeurt door middel van de zogenaamde injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, de isolatiemassa in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.

De voordelen van spouwmuurisolatie met ons isolatieschuim zijn legio, het is bijvoorbeeld:

  • optimaal vullend bij een smalle spouw;
  • vormt een homogene massa;
  • kan niet inzakken;
  • komt in alle hoeken, gaten en kieren;
  • is een materiaal dat het best controleerbaar is tijdens het vullen;
  • kan toegepast worden in een spouw waar al ouder isolatiemateriaal in zit;
  • verdrijft het eventueel aanwezige vocht in de spouwmuur tijdens het vullen;
  • is best-isolerend vanwege de optimale vulling.

En wij geven 10 jaar garantie op de aangebrachte spouwisolatie!

Hoge isolatiewaarde van ons isolatieschuim
Ons Fihuma Hurefoam-isolatieschuim is een gemodificeerd schuim wat gemaakt wordt met behulp van speciaal ontwikkelde schuimapparatuur. Grote voordelen van het schuim zijn de zeer hoge isolatiewaarde voor een insituproduct, de waterwerendheid, de dampdoorlatendheid en er is sprake van zeer weinig krimp.

Optimaal vullend uw spouwmuur isoleren
Het product is toe te passen in nagenoeg alle denkbare situaties, zelfs bij een spouwbreedte van twee centimeter. Na de uithardingsperiode van meestal enkele weken heeft het isolatieschuim de hoogste isolatiewaarde bereikt. Een groot voordeel van Hurefoam-schuim is de goede controleerbaarheid tijdens het vulproces. Tijdens het aanbrengen van de muurisolatie of gevelisolatie, is elk volgend vulgat een vulindicatiemeter.                         

Na-isolatie spouwmuur
Het
isoleren van matig-geïsoleerde spouwmuren noemen we na-isoleren. Het leeghalen van spouwmuren, welke vroeger slecht geïsoleerd werden, en daarna opnieuw vullen is een kostbare aangelegenheid. Ons Hurefoam-isolatieschuim biedt in deze gevallen uitkomst. Een slecht of matig geïsoleerde spouwmuur kan simpelweg na-geïnjecteerd worden met het spouwmuurisolatieschuim. Het nog oude aanwezige materiaal wordt tijdens het vullen gecomprimeerd en geïmpregneerd met nieuw schuim. De spouwmuur kan op deze wijze volledig gevuld worden zonder risico op vochtdoorslag. 

Werkwijze voor woningbouwverenigingen en vastgoedbedrijven
Speciaal voor organisaties die grote hoeveelheden woningen willen laten isoleren heeft Fihuma een programma ontwikkeld. Dit programma registreert middels visuele inspectie de situatie van o.a. de kruipruimte en spouwmuur voor en na onze werkzaamheden. Onze medewerkers kunnen de bevindingen op locatie in hun tablet invoeren. Doordat er ook foto’s bij opgeslagen kunnen worden, kan Fihuma een compleet digitaal dossier van de gesteldheid van de kruipruimtes en spouwmuren aanbieden aan haar opdrachtgevers. Dit geeft deze organisaties een actuele momentopname van o.a. de kruipruimtes en spouwmuren welke wij van isolatie hebben voorzien.

Vestigingen
Fihuma is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Stadionweg te Rotterdam, middenin de Randstad. Naast gebouwen en loodsen heeft de Fihuma Groep daar uitgebreide opslag- en overslagfaciliteiten voor grind, zand en andere droge stoffen. Fihuma heeft tevens vestigingen in Noord- en Midden-Nederland, waardoor landelijke dekking wordt geboden.  


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO