Nr. 1 - 2016

Voorwoord

Eric Nijemanting

Toen wij jaren geleden begonnen met social media was dat nog redelijk uniek in de markt. Inmiddels is (bijna) iedereen op de social te vinden. Maar een digitale nieuwsbrief was al langer een veelvuldig gebruikt communicatiemiddel. Wij van Fihuma zijn een beetje eigenwijs en deden dat andersom. Want na al die jaren is dit onze eerste digitale nieuwsbrief! 

In een nieuwsbrief hoort nieuws. Zoals over de Hart voor Rotterdam Prijs en Fihuma Spouwisolatie. En ik spreek gelijk het volgende met u af: de Fihuma Nieuwsflits verschijnt niet regelmatig, maar wel als er nieuws is. Geen zin in de FihumaFlits? Afmelden kan heel gemakkelijk, via de afmeldmogelijkheid onderaan. 

Dan wens ik u veel leesplezier! En bij vragen... gewoon even bellen (of mailen, appen, linken, messengen, tweeten, enz.)! Faxen kan ook nog bij ons trouwens. 

Groeten, Eric Nijemanting 

 

Hart voor Rotterdam Prijs

Fihuma Groep eindigt in top 3!

Op donderdag 12 mei jl. werd tijdens de MKB Lenteborrel bij De Delft de Hart voor Rotterdam Prijs uitgereikt door Yes We Care. En de Fihuma Groep is in de top 3 geëindigd!! Cleton & Com mocht de eerste prijs ontvangen. Wij zijn apetrots op onze runner-up positie en blij met deze waardering voor wat we doen. Mooi om te horen wat Eric betekent voor Rotterdam in de aanpak van jeugdwerkloosheid.

Meer info over de nominatie leest u hier.

We kregen complimenten van MKB, Yes We Care en wethouder Struijvenberg voor onze aanpak en de kansen die wij bieden voor Rotterdamse jongeren, in samenwerking met onder andere Stichting Citysteward Rotterdam.

De Hart voor Rotterdam Prijs is de jaarlijkse prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemers in Rotterdam. De prijs is in het leven geroepen om bedrijven te erkennen voor hun maatschappelijke inspanningen voor de stad Rotterdam en bewustzijn te creëren rond maatschappelijk betrokken ondernemen op lokaal niveau. Jaarlijks wordt een actueel maatschappelijk thema gekozen, welke relevant is voor de stad Rotterdam. Hier wordt vervolgens de prijs op gericht. Het thema van 2015-2016 is jeugdwerkloosheid.

lees verder

 

Vacatures

Chauffeur CE/Voorman

De functie vereist dat je in het bezit bent van:

- rijbewijs B, C, E;
- code 95;
- certificaat basisveiligheid VCA.

Verder ben je:
- gemotiveerd, stressbestendig en je toont initiatief;
- fysiek fit;
- in bezit van eigen vervoer (om op de locatie aan de Stadionweg te kunnen komen).

Overig:
- De werktijden zijn gemiddeld van 6.00 uur tot 15.00 uur.
- Het werk is afwisselend. De werklocaties liggen door geheel Nederland.

Wij bieden:
- goede arbeidsvoorwaarden;
- een startsalaris afhankelijk van ervaring.

En verder:
- De CAO NBBU is van toepassing. 

Voldoe je aan bovenstaande punten en lijkt het je leuk onze collega te worden? Reageer dan snel en mail je cv + motivatie naar info@hweprofessionals.nl.

lees verder

 

Fihuma Spouwisolatie

Spouwmuurisolatie met Hurefoam-schuim

Fihuma Spouwisolatie verzorgt het isoleren van buitenspouwmuren met Hurefoam-schuim. Deze spouwmuurisolatie wordt gerealiseerd door de zgn. injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, de isolatiemassa in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.

De voordelen van ons isolatieschuim zijn legio, het is bijvoorbeeld:

  • optimaal vullend bij een smalle spouw;
  • vormt een homogene massa;
  • kan niet inzakken;
  • komt in alle hoeken, gaten en kieren;
  • is een materiaal dat het best controleerbaar is tijdens het vullen;
  • kan toegepast worden in een spouw waar al ouder isolatiemateriaal in zit;
  • verdrijft het eventueel aanwezige vocht in de spouwmuur tijdens het vullen;
  • is best-isolerend vanwege de optimale vulling.

En wij geven 10 jaar garantie op de aangebrachte spouwisolatie!

Bekijk de flyer >>

lees verder

 

Fihuma Isolatiechips

Energie besparen met kruipruimte-isolatie

In dit filmpje is te zien hoe Fihuma Bodemafsluiting isolatiechips onder een woning blaast. Isolatiechips werken zeer isolerend en zorgen ervoor dat de Rc-waarde verbeterd; hierdoor gaan sommige woningen van een energielabel D naar een energielabel met klasse B! Voor een impressie bekijkt u de op onze website geplaatste foto's

Lees verder >>

lees verder