Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Wooncompagnie voorziet 6000 woningen van bodemisolatie

donderdag 10 november 2016

Met het aanbrengen van bodemisolatie bij zo’n 6000 woningen, wil Wooncompagnie een slag slaan op het gebied van duurzaamheid. "Zo zorgen we samen voor een beter milieu." 

Verspreid over het werkgebied wordt in de kruipruimten van de woningen isolerend materiaal aangebracht door Fihuma Bodem- en Spouwmuurisolatie uit Rotterdam. ‘Wij hebben als woningcorporatie duurzaamheid en betaalbaarheid hoog in het vaandel staan,’ benadrukt directeur-bestuurder John Hendriks van Wooncompagnie. 

Nieuwe brochure!

dinsdag 25 oktober 2016

We hebben een nieuwe brochure, specifiek gericht op bodemisolatie met onze Trio-S-bodemisolatiechips en spouwisolatie met ons Hurefoam-schuim. Er zijn prachtige foto's gemaakt tijdens enkele projecten en we zijn trots op het resultaat!

Start van de bouwvak!

maandag 1 augustus 2016

Vandaag is bij ons de bouwvak begonnen... en ook een groot deel van het Fihuma-team gaat met vakantie. T/m vrijdag 19 augustus is ons kantoor grotendeels gesloten. Voor werkzaamheden blijven wij echter wel gewoon beschikbaar! U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 06-53109704. 

 

Wooncompagnie voorziet ruim 2000 woningen van bodemisolatie

PERSBERICHT

woensdag 20 juli 2016

Wooncompagnie is gestart met een omvangrijk onderhoudsproject: verspreid over het werkgebied worden meer dan 2000 woningen voorzien van bodemisolatie. In de kruipruimten van de woningen wordt 35 centimeter isolerend materiaal aangebracht. Met het project wil de woningcorporatie, die duurzaamheid en betaalbaarheid hoog op de agenda heeft staan, de energielabels van woningen verbeteren en de stookkosten voor bewoners verlagen.

Isolatiechips onder woningen Wooncampagnie Edam

maandag 4 juli 2016

In Edam blazen we in opdracht van Wooncampagnie op dit moment bij 500 woningen isolatiechips onder de woning. Isolatiechips werken zeer isolerend en zorgen ervoor dat de Rc-waarde van de woning verbeterd. Een energiezuinig huis zorgt voor lagere energierekeningen en meer wooncomfort. Het aanbrengen van isolatiechips in de kruipruimte wordt door steeds meer woningbouwverenigingen en woningeigenaren ontdekt als een efficiënte methode om de woning duurzaam te verbeteren.

 

Fihuma Groep eindigt in top 3 Hart voor Rotterdam Prijs

vrijdag 13 mei 2016

Op donderdag 12 mei jl. werd tijdens de MKB Lenteborrel bij De Delft de Hart voor Rotterdam Prijs uitgereikt door Yes We Care. En de Fihuma Groep is in de top 3 geëindigd!! Cleton & Com mocht de eerste prijs ontvangen. En wij zijn apetrots op onze runner-up positie en blij met deze waardering voor wat we doen. Mooi om te horen wat onze directeur Eric Nijemanting betekent voor Rotterdam in de aanpak van jeugdwerkloosheid.

De Fihuma Groep is genomineerd voor de Hart voor Rotterdam Prijs!

woensdag 27 april 2016

Gers bericht via Citysteward en Yes We Care: Fihuma Groep is genomineerd voor de Hart voor Rotterdam Prijs!

Wat Citysteward over ons zegt: "Wij vinden dat onze samenwerkingspartner de Fihuma Groep voor deze prijs in aanmerking komt, omdat hier jaarlijks diverse kansen worden geboden voor de jongeren van Citysteward. En daar zijn we blij mee! Via deze weg willen wij Eric Nijemanting en de medewerkers van de Fihuma Groep en partner HWE Professionals dan ook bedanken."

Chauffeur gezocht!

donderdag 21 april 2016

Wij zijn per direct op zoek naar een chauffeur/voorman voor onze zuig-/blaasvoertuigen. Kom jij ons team versterken? 

De functie vereist dat je in het bezit bent van:
- Rijbewijs B, C, E
- Code 95
- Certificaat basisveiligheid VCA

Fihuma Spouwisolatie - flyer

dinsdag 22 maart 2016

Fihuma Spouwisolatie verzorgt het isoleren van buitenspouwmuren met Hurefoam-schuim. Deze spouwmuurisolatie wordt gerealiseerd door de zgn. injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, de isolatiemassa in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.

Bekijk de flyer >>

Vacature Chauffeur CE/Voorman

vrijdag 26 februari 2016

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur (CE) voor op de zuig- en blaaswagens! 

De functie vereist dat je in het bezit bent van:
- rijbewijs B, C, E;
- certificaat basisveiligheid VCA;
- chauffeursdiploma C.C.V.B. (nu code 95);
...

Energie besparen met kruipruimte-isolatie?

Dat kan met onze isolatiechips!

maandag 25 januari 2016

Isolatiechips werken zeer isolerend en zorgen ervoor dat de Rc-waarde van de woning verbeterd. Bekijk hier een korte film waarin te zien is hoe Fihuma Bodemafsluiting isolatiechips onder een woning blaast.

 

Een mooie reactie!

Daar worden we blij van...

dinsdag 12 januari 2016

Een enthousiast bericht van een tevreden klant: "Bedankt voor het blazen van schelpen in de kruipruimte!", aangevuld met deze foto's. Bedankt voor de leuke reactie en uiteraard graag gedaan!

Beste wensen!

donderdag 31 december 2015

Wij wensen iedereen een hele fijne avond en een voorspoedig & succesvol 2016!

Fijne Feestdagen!

vrijdag 18 december 2015

Fihuma Groep is vanaf maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari gesloten. In geval van calamiteiten zijn we uiteraard wel bereikbaar. U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 010-2921000.

Namens het gehele Fihuma-team wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig & succesvol 2016!

Dakbestrating, dakbedekking slopen en dakisolatie

maandag 7 december 2015

Daken worden tegenwoordig steeds vaker ingericht en gebruikt als volwaardige buitenruimte. Terrassen en dakbestratingen geven gebouwen en woningen een extra dimensie en een aanzienlijke gebruiks- en meerwaarde. Dakbestrating vormt de basis voor een leefbaar dakterras. 

Fihuma bij diner stadhuis

dinsdag 3 november 2015

Fihuma was op uitnodiging van burgemeester Aboutaleb aanwezig bij een diner in het stadhuis, georganiseerd voor betrokken ondernemers uit Rotterdam. Bij Fihuma geven we regelmatig jongeren een kans, in samenwerking met Citysteward en HWE. 

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

dinsdag 27 oktober 2015

Heb jij een afgeronde MBO-opleiding, affiniteit met de bouwsector en ben je klaar voor de eerste stap van jouw carrière? Dan is de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij de Fihuma Groep echt iets voor jou! 

Fihuma Spouwisolatie aan het werk in Purmerend

maandag 19 oktober 2015

Fihuma Spouwisolatie is nog steeds aan het werk in Purmerend. We brengen spouwmuurisolatie aan bij 105 woningen, dit betreft ca. 6000 m2 spouw, d.m.v. de zgn. injectiemethode. Waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, de isolatiemassa in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.

Isolatiechips

vrijdag 9 oktober 2015

Energie besparen met kruipruimte-isolatie? Dat kan met onze isolatiechips! Isolatiechips werken zeer isolerend en zorgen ervoor dat de Rc-waarde van de woning verbeterd. Bekijk hier een korte film waarin te zien is hoe Fihuma Bodemafsluiting isolatiechips onder een woning blaast.

Nieuwe bedrijfstak; Fihuma Spouwisolatie!

donderdag 24 september 2015

We hebben een nieuwe bedrijfstak; Fihuma Spouwisolatie! Fihuma Spouwisolatie verzorgt het isoleren van buitenspouwmuren met Hurefoam-schuim. Deze spouwmuurisolatie wordt gerealiseerd door de zgn. injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, het isolatieschuim in de spouw wordt geperst. 

Werkzaamheden partner Theo Pouw Groep tijdens de bouwvak

maandag 10 augustus 2015

Tijdens de bouwvak gaat onze partner de Theo Pouw Groep gewoon aan het werk voor Fihuma; ze komen ecogrind bij ons brengen in Rotterdam en oud dakgrind meenemen om in Utrecht te wassen tot ecogrind. Top, daar zijn we blij mee!

Gezamenlijke lunch @Fihuma

Start van de bouwvak!

vrijdag 24 juli 2015

Elk jaar luiden we met het gehele Fihuma-team de bouwvak in, met gezelligheid en lekker eten! Zo ook vandaag... Bekijk de foto's voor een kleine impressie.

Bouwvak

vrijdag 24 juli 2015

Na vanmiddag begint de bouwvak... en ook een groot deel van het Fihuma-team gaat dan met vakantie. T/m 14-08-2015 is ons kantoor grotendeels gesloten. Voor werkzaamheden blijven wij echter wel gewoon beschikbaar! U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 06-53109704. 


We hebben een eigen kraan voor sloopwerken!

woensdag 8 juli 2015

Fihuma Plus heeft sinds kort een eigen kraan voor de sloopwerken! Hierbij wat foto's van een project in Rotterdam; voor Oranjedak draaien we de dakrandbeveiliging en de eerste laag dakbedekking op het dak en vervolgens slopen we het pakket eraf. Op deze wijze, met een eigen kraan, zijn we nog flexibeler inzetbaar voor onze klanten. Mooi hè?

Dag van de Bouw

maandag 4 mei 2015

Op zaterdag 13 mei 2015 vindt voor de 10e keer de Dag van de Bouw plaats. Op deze zaterdag worden in het hele land eenmalig grote, middelgrote en kleine bouw- en infraprojecten opengesteld voor het publiek. De diversiteit is groot. Van kleinschalige woningprojecten tot grootschalige zorggebouwen. Van imposante wegenprojecten tot nieuwe openbaar vervoer tracés. De verscheidenheid van de...

Energielabel met maatwerkadvies

donderdag 23 april 2015

Verplicht definitief energielabel Het definitief energielabel is per 1 januari 2015 verplicht bij de verkoop of verhuur en oplevering van woningen. Het label verschilt van het energielabel dat al sinds 2008 verplicht is. Woningeigenaren zonder energielabel krijgen begin 2015 hun voorlopige energielabel thuisgestuurd. Het voorlopig energielabel heeft geen formele status. Het...

Medewerker Mignon aan het woord...

donderdag 23 april 2015

Meet... Mignon! Mijn naam is Mignon Radstake, ik ben 39 jaar en sinds 1 september 2008 werkzaam bij Fihuma. Ik werk op de afdeling Planning en ben verantwoordelijk voor het ondersteunen van de planner in de breedste zin van het woord. Ik heb zowel contacten met bedrijven alsook met particulieren en het is juist de afwisseling die mijn werk zo uitdagend maakt. Het pl...

Nationale Secretaressedag

donderdag 16 april 2015

Het is vandaag Nationale Secretaressedag. Voor ons reden om alle Fihuma-dames eens extra te bedanken... Deze vier kanjers zijn met veel plezier in het zonnetje gezet! ‬"Was het maar elke dag Secretaressedag!" :-)

Voor de 7e keer bij Roadrunning Spijkenisse

woensdag 15 april 2015

Ook dit jaar waren we weer met 3 wagens aanwezig bij Roadrunning Spijkenisse. Onze chauffeurs rijden altijd graag mee, dit was de 7e keer, en vinden het geweldig om te zien hoe dankbaar de mensen zijn. Het was een fantastische dag en volgend jaar zijn we graag weer van de partij!...

Lentestorm & dakballast

vrijdag 3 april 2015

De afgelopen dagen hadden we last van een lentestorm in Nederland. Bij dit soort weer wordt het belang van een goed aangebrachte ballastlaag op daken vaak meer zichtbaar. Dakballast houdt het losliggende dakbedekkingspakket namelijk op zijn plaats. Daarnaast beschermt het tegen UV-straling en kan het hemelwater gereduceerd afvoeren...

De Fihuma-chauffeur leert ons iets over het leven...

woensdag 1 april 2015

Mooi artikel over een van onze chauffeurs! "Als je de focus weet te behouden dan blijf je op het juiste pad, net als deze chauffeur." En daar zijn wij ontzettend ‪trots‬ op! In het leven moet je je vaak in allerlei bochten wringen.

Groene daken geven Rotterdam een groener aanzien

vrijdag 13 maart 2015

Groene daken geven een stad een groener aanzien, vormen een buffer bij regenafvoer en zorgen voor een langere levensduur van een dak. De gemeente Rotterdam stimuleert de aanleg van groene daken in Rotterdam, o.a. d.m.v. een subsidie per m2 gerealiseerd groen dak.

Asbestdaken verboden in 2024

dinsdag 3 maart 2015

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Dit betekent dat eigenaren van gebouwen met asbesthoudende dakbedekking deze voor die tijd moeten verwijderen. De ministerraad heeft hiermee ingestemd, op voorstel van staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu). Het verbod beschermt mens en milieu tegen...

Nieuwe dienst: sloopwerk incl. dakbeschot aanbrengen

Fihuma Plus

zondag 1 februari 2015

Fihuma Plus sloopt het dak tot aan de balkenlaag en onze eigen timmerlieden brengen vervolgens een nieuw dakbeschot aan. Hierna kan men gelijk beginnen met het waterdicht maken van het nieuwe dak...

Beste wensen voor 2015!

woensdag 31 december 2014

Het voltallige team van Fihuma wenst u een prettige avond en een succesvol & voorspoedig 2015!

Ecogrind

maandag 29 december 2014

Door ecogrind op daken aan te brengen draagt Fihuma bij aan een schoner Nederland. Door het gebruik van ecogrind wordt onder andere de CO2-uitstoot beperkt...

Wij wensen u...

vrijdag 19 december 2014

Fihuma Groep is vanaf maandag 22 december t/m vrijdag 2 januari gesloten. In geval van calamiteiten zijn we uiteraard wel bereikbaar. U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 010-2921000. Namens het gehele Fihuma-team wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig & succesvol 2015!

Film jubileumfeest

donderdag 27 november 2014

Bekijk de film van ons jubileumfeest op Youtube

Terugblik jubileumfeest Fihuma 20 jaar

dinsdag 11 november 2014

Op donderdag 25 september 2014 vierde Fihuma haar 20-jarig jubileum met een groot feest voor genodigden. We kunnen terugkijken op een geweldige middag/avond. Iedereen bedankt!...

Veel gebeurd in 20 jaar!

maandag 22 september 2014

In 20 jaar verandert er veel. Zo ook bij Fihuma. “We kunnen terugkijken op dynamische en turbulente jaren waarin veel gebeurd is. Fihuma is uitgegroeid van een tweemansbedrijf naar de MKB’er van nu met 12 drogestoffenwagens”, aldus oprichter Henk Huijbers...

Schelpen blazen - Fihuma Bodemafsluiting

dinsdag 19 augustus 2014

In deze bijdrage is te zien hoe Fihuma Bodemafsluiting schelpen blaast bij een project in Haarlem

Vakantie!

vrijdag 1 augustus 2014

Na vanmiddag begint de bouwvak... en ook een groot deel van het Fihuma-team gaat dan met vakantie. T/m 24/8 is ons kantoor dus grotendeels gesloten. Voor werkzaamheden blijven wij echter wel gewoon beschikbaar! U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 06-53109704. 

Fihuma draagt haar steentje bij...

woensdag 16 juli 2014

In vervolg op onze match tijdens de Beursvloer HW hebben we deze week voor Welzijn Hoeksche Waard een grindpad aangebracht bij het jongerencentrum The Point in Puttershoek. 

Fihuma komt in actie tegen kanker als KWF Zakenvriend

dinsdag 24 juni 2014

Velen van ons kennen persoonlijk mensen die ziek zijn en tegen kanker vechten. Een familielid, een goede vriend, een collega of die aardige zakenrelatie. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat jaarlijks 91.000 mensen de diagnose kanker krijgen. Dat zijn 10 mensen per uur… en dus veel te veel. Daarom heeft de Fihuma Groep besloten tegen deze ziekte in actie te komen en te ondernemen tegen kanker. Dit doen wij sinds kort als KWF Zakenvriend.

Maak kennis met onze Janie

vrijdag 9 mei 2014

Mijn naam is Janie van Rees, 52 jaar, en ik ben sinds februari 2005 werkzaam bij Fihuma als administratief medewerker...

Fihuma bij Roadrunning Spijkenisse

vrijdag 11 april 2014

Op zaterdag 12 april a.s. rijden we met 3 wagens mee in de Roadrunning Spijkenisse. We vertrekken om 15:30 uur. Dit doen we al voor het 6e jaar; bedankt Fihuma-chauffeurs!

Fihuma viert in 2014 het 20-jarig jubileum!

donderdag 10 april 2014

In 2014 viert Fihuma haar twintigjarige jubileum. Het begon allemaal in 1994 toen Henk Huijbers Fihuma oprichtte. Eerst alleen vanuit Rotterdam, en later ook vanuit Terwolde, verzorgden we het zuigen en blazen van droge stoffen; zoals zand, grof grind, korrels en schelpen. Maar ook materialen ...

Eigen YouTube-kanaal

vrijdag 21 maart 2014

We hebben een eigen YouTube-kanaal!
De komende tijd zullen we hier films van werkzaamheden en projecten uploaden. 

Artikel over project Castricum op Dichtbij.nl

vrijdag 14 maart 2014

Fihuma is aan het werk voor Kennemer Wonen bij woningen in Castricum...

Week 4 en 5 - project Castricum

Update project Kennemer Wonen Castricum - Week 4 en 5

vrijdag 14 februari 2014

Inmiddels zijn we in Castricum ook bezig in de woningen die wat lastiger te bereiken zijn met onze wagens. We lossen dat op door ca. 50 meter zuigbuis neer te leggen; vervolgens kunnen we ook deze woningen ontdoen van de kleikorrels.

Maak kans op een Valentijnsdiner!

maandag 10 februari 2014

Fihuma bestaat dit jaar 20 jaar (op 1 augustus 2014). Een feestjaar dus; 2014. En het is ook nog eens bijna Valentijnsdag. Daarom hebben wij zin om iets leuks weg te geven! Wat denkt u van een heerlijk diner? ...

Week 2 en 3 - project Castricum

Update project Kennemer Wonen Castricum - Week 2 en 3

vrijdag 31 januari 2014

Na de tweede en derde week van het project in Castricum hebben we inmiddels de kleikorrels uit de kruipruimte van bijna 100 (van de 260) woningen vakkundig verwijderd...

Week 1 - project Castricum

Update project Kennemer Wonen Castricum - Week 1

dinsdag 21 januari 2014

We hebben de eerste week een goede start gemaakt; we hebben 40 woningen leeg. Hiervoor hebben we 5 drogestoffenwagens ingezet...

Start project Castricum Kennemer Wonen

vrijdag 17 januari 2014

Fihuma is de komende maanden aan het werk bij woningen in Castricum voor Kennemer Wonen...

We zijn weer terug!

maandag 6 januari 2014

Vandaag zijn we weer volop aan de slag gegaan! We zijn u graag van dienst...

Feestdagen

vrijdag 20 december 2013

Fihuma Groep is vanaf maandag 23 december t/m zondag 5 januari gesloten. In geval van calamiteiten zijn we uiteraard wel bereikbaar. U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 010-2921000. 

Like-actie kerstpakket

zondag 15 december 2013

Nog even en het is weer kerst. Daarom lijkt het ons leuk een goedgevuld kerstpakket weg te geven!
Wilt u deze winnen? Dat kan!

Samenwerking met vijverbouwer

maandag 25 november 2013

Fihuma is een samenwerking aangegaan met een vijverbouwer. Wij zijn hier blij mee en ook de vijverbouwer...

Fihuma Plus op grote hoogte in Den Haag

zondag 17 november 2013

Fihuma Plus is in het centrum van Den Haag bezig met een daksloopwerk op 70 meter hoogte. Het werk wordt in de weekenden gedaan om het verkeer niet teveel overlast te bezorgen. Er wordt ruim 200 ton materiaal van het dak gehaald! 

Dakbewerkers gezocht!

woensdag 9 oktober 2013

Wij zijn op zoek naar dakbewerkers! Interesse? Neem dan contact op met Laura van HWE Professionals via 010-2921434 of mail direct je cv en motivatie naar laura@hweprofessionals.nl!

In de schijnwerper: Fihuma Bodemafsluiting

maandag 23 september 2013

Fihuma Bodemafsluiting is een onderdeel van de Fihuma Groep en is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, stank en koude in kruipruimtes en het aanbrengen van isolatie.

Recyclen

zondag 25 augustus 2013

Bij Fihuma wordt op veilige en verantwoorde wijze gewerkt met veelal duurzame materialen. Afvalstoffen worden door Fihuma afgevoerd volgens vastgestelde procedures. Wij proberen hiermee de belasting op het milieu te verminderen.

Werkzaamheden CS Rotterdam

zondag 25 augustus 2013

Mooi nieuw project! Onder het Centraal Station te Rotterdam heeft Fihuma Bodemafsluiting 250 ton vulkaanbims 2/16 geblazen. Hierna is het afgedicht met zand

We zijn weer terug!

maandag 19 augustus 2013

Vanaf vandaag staat het voltallige Fihuma-team weer tot uw beschikking! Bel, mail of fax ons.Tot snel...

Bouwvak

maandag 29 juli 2013

Wij zijn met vakantie... Tijdens de bouwvak zijn we grotendeels gesloten. Voor werkzaamheden blijven wij echter wel gewoon beschikbaar! U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 06-53109704. 

Herverlening VCA* 2013-2016

maandag 1 juli 2013

Onlangs hebben we een herverleningsaudit gehad van ons VGM-beheersysteem. Op basis van de auditrapportage heeft Fihuma wederom het VCA*-certificaat behaald. Dit certificaat is drie jaar geldig

Nieuwe combinatie!

vrijdag 28 juni 2013

Fihuma heeft haar wagenpark uitgebreid met weer een nieuwe combinatie! De wagen is zeer stil gebouwd...

Sloopwerk dakbedekking 40 meter hoog

donderdag 20 juni 2013

Op een hoogte van 40 meter sloopt Fihuma Plus het gehele dakbedekkingspakket van een gebouw in Rotterdam...

Nieuwe projecten

dinsdag 4 juni 2013

Er staan weer nieuwe projecten op de website...

Medewerker aan het Woord

Hans Miedema

woensdag 1 mei 2013

Mijn naam is Hans Miedema, 43 jaar, en ik ben sinds 2005 werkzaam bij Fihuma, eerst als financieel manager en sinds 2010 als algemeen manager....

Koninklijke klus

maandag 29 april 2013

Om in koninklijke sferen te blijven... Fihuma BV heeft onlangs i.s.m. Heijmans werkzaamheden verricht bij Paleis Het Loo in Apeldoorn! 

Fihuma Bodemafsluiting in Hoek van Holland

maandag 8 april 2013

We hebben in opdracht van de gemeente Rotterdam schelpen geblazen rondom vier woontorens te Hoek van Holland...

Fihuma Bodemafsluiting op de Maasvlakte II

woensdag 6 maart 2013

Onlangs heeft Fihuma Bodemafsluiting een speciaal project voltooid in Rotterdam: het onderwater blazen van split 2/8 op de Maasvlakte II...

Artikel over Fihuma Bodemafsluiting op Dichtbij.nl

maandag 4 maart 2013

Fihuma is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Stadionweg te Rotterdam, middenin de Randstad. Fihuma Bodemafsluiting is een onderdeel van de Fihuma Groep en is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, stank en koude in kruipruimtes en het aanbrengen van isolatie...

Projecten

vrijdag 8 februari 2013

Van een aantal projecten maken wij foto's en deze komen op de projectenpagina van onze website. De foto's geven een goede impressie van de door de Fihuma-bedrijven uitgevoerde werkzaamheden. 

Volgt u ons al op Facebook, Twitter en LinkedIn?

donderdag 24 januari 2013

De Fihuma Groep is een moderne organisatie. Daarom zijn wij uiteraard ook te vinden op de social media. Volgt u ons al op Facebook en Twitter? En op LinkedIn? Wij waarderen likes, follows, shares en retweets ten zeerste!

Wij zijn weer terug!

zondag 6 januari 2013

Nog de beste wensen voor 2013! Vanaf morgen (maandag 7 januari 2013) gaan wij weer hard aan de slag! 

Wij wensen u...

vrijdag 21 december 2012

Fihuma Groep is vanaf maandag 24 december t/m zondag 6 januari gesloten. In geval van calamiteiten zijn we uiteraard wel bereikbaar. 

Namens het gehele Fihuma-team wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig & succesvol 2013!

Bedrijfsbezoek Theo Pouw Groep 2012

vrijdag 30 november 2012

Op 29 november 2012 brachten wij samen met onze relaties een bedrijfsbezoek aan de locaties van onze partner de Theo Pouw Groep...

Kamer: geen verplicht energielabel 2013!

woensdag 21 november 2012

De Tweede Kamer heeft dinsdag 20 november jl. een streep gehaald door het voorstel om bij de verkoop van huizen een energielabel verplicht te stellen...

Fihuma Bodemafsluiting in OSV Magazine

maandag 15 oktober 2012

Het nieuwe OSV Magazine is uit! Op pagina 7 staat een mooi artikel over Fihuma Bodemafsluiting.

Energielabel nieuwbouw vereist per 1 juli 2013

dinsdag 11 september 2012

Het energielabel voor nieuwbouw gaat een halfjaar later in dan gepland. Niet per 1 januari 2013, maar per 1 juli moet een nieuw gebouw of woning bij oplevering voorzien zijn van een energielabel. Dat meldt Cobouw...

Nieuwe combinatie

vrijdag 7 september 2012

Fihuma heeft haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe combinatie! 

Nieuwe website!

zaterdag 1 september 2012

Een nieuwe website voor de Fihuma Groep! Binnenkort ook Nieuwsbrieven, Klant in Beeld en meer nieuwe Projecten te vinden. Houd de site dus in de gaten en volg ons op Twitter (@FihumaGroep). ...

Medewerker aan het Woord

zaterdag 1 september 2012

Onze collega Bob Kosten stelt zich graag aan u voor... Mijn naam is Bob Kosten en ik ben sinds april 2004 werkzaam bij Fihuma BV. Sinds 2010 ben ik planner. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de afdeling belast met het leveren, transporteren, opbrengen en afhalen van grind op daken als dakballast (en het zuigen en blazen van andere droge stoffen). ...Klik hier voor het nieuwsoverzicht.


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO