Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Dakbestrating, dakbedekking slopen en dakisolatie

maandag 7 december 2015

Daken worden tegenwoordig steeds vaker ingericht en gebruikt als volwaardige buitenruimte. Terrassen en dakbestratingen geven gebouwen en woningen een extra dimensie en een aanzienlijke gebruiks- en meerwaarde. Dakbestrating vormt de basis voor een leefbaar dakterras. De tegeldragers eronder garanderen een onbeschadigd dak. Nog meer dan op de begane grond, is het belangrijk om voor een veilige vloer op het dakterras te zorgen. Dat betekent dus een vloer die niet lekt en die het hemelwater goed reguleert.

Fihuma Plus legt de daktegels op uw dakterras waterpas. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van verstelbare tegeldragers. Door de verstelbare tegeldragers is het mogelijk om hoogteverschillen tot wel 20 cm te nivelleren. De hoogten tussen bijvoorbeeld een dorpel en het tegelvlak kunnen worden gelijk gemaakt. Het afschot wordt uit het dakbeschot gehaald, waardoor een vlak terras kan worden gecreëerd. Het rolstoelvriendelijk maken van een balkon of terras vormt dan ook geen enkel probleem.

Fihuma Plus heeft deskundig personeel voor tegelwerken in dienst. Wij kunnen de meest uiteenlopende bestratingen voor u aanleggen. Of het nu gaat om alleen het aanleggen van daktegels of om een combinatie van tegelwerk en bijvoorbeeld grindpaden. Wij werken op daken, balkons, terrassen en galerijen. Lees verder >>Klik hier voor het nieuwsoverzicht.


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO