Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Fihuma viert in 2014 het 20-jarig jubileum!

donderdag 10 april 2014

In 2014 viert Fihuma haar twintigjarige jubileum. Het begon allemaal in 1994 toen Henk Huijbers Fihuma oprichtte. Eerst alleen vanuit Rotterdam, en later ook vanuit Terwolde, verzorgden we het zuigen en blazen van droge stoffen; zoals zand, grof grind, korrels en schelpen. Maar ook materialen als staalgrit, ertsen, substraat, fijngemalen kurk, vliegas, lavagranulaat, houtsnippers of split konden verwerkt worden. In 2004 werd de beslissing genomen om te fuseren met Erik’s Zuig- en Blaastechniek en Eric Nijemanting werd mede-eigenaar/directeur van Fihuma. Dankzij deze samenwerking kon Fihuma uitgroeien tot marktleider in Nederland.

Verdere uitbreiding
Daarvoor al, om precies te zijn in 1998, werd Fihuma Plus opgericht. Kerntaken van Plus zijn het slopen van alle soorten dakbedekking en dakisolatie, het leggen van daktegels en het aanbrengen van grof grind op daken. Gezien de groeiende vraag naar het beter isoleren van woningen, was in 2007 ook de start van Fihuma Bodemafsluiting niet meer dan logisch. Bodemafsluiting is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, stank en koude in kruipruimtes door middel van het aanbrengen van isolatie.

In 2004 werd er gestart met uitzendbureau HWE Professionals BV, gespecialiseerd in uitzenden, werving en selectie en payrolling in de regio Rijnmond, Dordrecht en de Hoeksche Waard. Het uitzendbureau is NEN4400-1 en VCU-gecertificeerd.

Uitstekende aanvulling
Tegenwoordig bestaat de Fihuma Groep dus uit drie takken: Fihuma BV, Fihuma Plus en Fihuma Bodemafsluiting. De drie bedrijven vullen elkaar uitstekend aan, zodat Fihuma een veelzijdig, efficiënt en dynamisch bedrijf is. Fihuma heeft alle mankracht, alle materialen, alle machines en alle kennis in huis om het werk op de juiste wijze uit te voeren. Wanneer u Fihuma inschakelt bent u verzekerd van dienstverlening en service van hoge kwaliteit.

In de toekomst
We zitten bij Fihuma nog vol ambities en natuurlijk blijft het bedrijf zich in de komende twintig jaar verder ontwikkelen. In de afgelopen periode zijn we vooral in de ‘breedte’ gegroeid en daarom is het een vanzelfsprekende stap om nu de verdieping op te zoeken. Dit houdt in dat advisering een belangrijke rol zal gaan spelen om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen. We kijken per project welke oplossing het beste bij zowel het pand als de wensen van de klant past. Kennis en vakmanschap zullen daardoor nóg belangrijker worden om optimale resultaten te verkrijgen.Klik hier voor het nieuwsoverzicht.


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO