Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Bouwvak 2017

maandag 31 juli

Vandaag is bij ons de bouwvak begonnen... en ook een groot deel van het Fihuma-team gaat met vakantie. T/m vrijdag 18 augustus is ons kantoor grotendeels gesloten. Voor werkzaamheden blijven wij echter wel gewoon beschikbaar. U kunt in dat geval contact met ons opnemen via 06-53109704 (van 31-7 t/m 11-8) en 06-46118401 (van 14-8 t/m 18-8). Wij wensen iedereen een mooie zomer! 

150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Opvulling met 1850 kuub zand i.v.m. onderspoeling

dinsdag 14 maart

Ze rijden dezer dagen af en aan: vrachtwagens die bergen zand vervoeren naar Monnickendam. Wooncompagnie heeft twee schepen met in totaal 1850 kuub zand laten invaren voor een isolatieproject. Komende weken worden zo’n 150 woningen in Monnickendam voorzien van bodemisolatie (Fihuma-isolatiechips). Voordat het isolatiemateriaal kan worden aangebracht, moeten de kruipruimten van de woningen echter worden opgevuld met zand. Dit heeft te maken met de onderspoeling (het wegspoelen van de ondergrond) die de afgelopen veertig jaar is ontstaan.

Nieuwe vestiging in Barendrecht!

Fihuma Isolatie

dinsdag 7 maart

De Fihuma Groep groeit uit haar jasje... Daarom openen we binnenkort ook een vestiging in Barendrecht, onder meer voor Fihuma Isolatie. De werkzaamheden aan het nieuwe pand zijn op dit moment in volle gang. We keep you posted!

Wooncompagnie brengt bij 200 woningen in Edam spouwmuurisolatie aan

Woningen werden eerder voorzien van bodemisolatie

donderdag 2 maart

Het wooncomfort verhogen en vooral de stookkosten verlagen. Dat is de insteek van een isolatieproject dat Wooncompagnie binnenkort uitvoert in Edam. Bij rond de tweehonderd woningen, die eerder werden voorzien van bodemisolatie, wordt nu ook spouwmuurisolatie aangebracht door Fihuma Isolatie BV. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de buiten- en binnenmuren geïsoleerd. Hierdoor krijgen vocht en tocht in de woning geen kans meer. Dit zorgt voor voelbaar meer comfort, een gezonder binnenklimaat en aanzienlijk lagere energielasten. 

Fihuma-locatie in Noord-Holland

Spouwisolatie en Vastgoedonderhoud

vrijdag 3 februari

Fihuma Isolatie heeft voor de bedrijfstakken Spouwisolatie en Vastgoedonderhoud ook een mooi onderkomen in Noord-Holland. Het betreft ruim 1000 m2 overdekte bedrijfsruimte, welke we nu aan het inrichten zijn. Vanuit deze locatie voorzien we op dit moment al 1200 woningen van spouwmuurisolatie en 400 zolders van dakisolatie (aan de binnenzijde van het dak). In totaal zijn we hier met 6000 woningen bezig.

Vacature!

Voormannen met CE-rijbewijs

vrijdag 27 januari

Wij zijn op zoek naar 3 VOORMANNEN!
Wanneer je alleen in het bezit bent van een C-rijbewijs word je ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Fihuma isochips tussen verdiepingsvloer Restaurant SMOOK!

vrijdag 20 januari

Wegens succes is Restaurant SMOOK in Oud-Beijerland uitgebreid met 60 mooie zitplaatsen op de eerste verdieping. Fihuma heeft tussen de verdiepingsvloer isochips geblazen om geluidsoverdracht te minderen en ervoor te zorgen dat de vloer niet koud aanvoelt. Zo kunnen de gasten nog meer genieten van het lekkere eten van SMOOK!

Warme Feestdagen!

vrijdag 23 december 2016

Namens het gehele Fihuma-team wensen wij jullie warme feestdagen!  Wij gaan nu genieten van onze kerstvakantie; ons kantoor is t/m vrijdag 6 januari gesloten. In geval van calamiteiten zijn we uiteraard wel bereikbaar. U kunt dan contact met ons opnemen via 010-2921000.Wilt u voorgaande nieuwsberichten bekijken, klik dan hier.


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO