Direct Contact
Tel: 010 - 29 21 000
E-mail: info@fihuma.nl


Fihuma Groep Rotterdam
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Terwolde
Bandijk 46
7396 NC TerwoldeLaatste nieuws
maandag 31 juli
Bouwvak 2017

Lees verder »
 
dinsdag 14 maart
150 woningen in Monnickendam worden voorzien van isolatiechips

Lees verder »
 


Volg ons op Twitter
 
Groen label
Fihuma Groep
Fihuma

LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 

Milieubeleid


Bij Fihuma wordt op veilige en verantwoorde wijze gewerkt met veelal duurzame materialen. Afvalstoffen worden door Fihuma afgevoerd volgens vastgestelde procedures. Wij proberen hiermee de belasting op het milieu te verminderen. Het verwijderen en afvoeren van overig sloopafval, dakafval of puin gebeurt volgens de vastgestelde regels in de VBA-wetgeving.

Recyclen dakgrind

Daarnaast recycelen we het door Fihuma verwijderde dakgrind in samenwerking met onze partner de Theo Pouw Groep. Schoongemaakt grind wordt bij ons opgeslagen en hergebruikt.

          

Recyclen bitumen daken

Samen met Roof2Roof organiseren en faciliteren we de recycling van bitumen daken. Wij willen bijdragen aan het realiseren van een Circulaire Economie door de bitumenketen op daken te sluiten. Roof2Roof gaat voor recycling op het hoogste duurzaamheidsniveau, van dak naar dak. Het recyclaat wordt gebruikt om fossiele grondstoffen te vervangen bij de productie van nieuwe dakrollen. De Roof2Roof-methode is zonder meer uniek in de wereld door de gebruikte nieuwe technologie en de integrale ketensamenwerking.

Roof2Roof certificaat 

Isolatie

De door ons uitgevoerde werkzaamheden, zoals dak- en bodemisolatie, kunnen zorgen voor forse energiebesparingen, hetgeen een positief effect op het milieu kan opleveren.

Een ongeïsoleerd gebouw betekent een grote belasting voor het milieu. Alleen al via een ongeïsoleerd dak gaat een hoop warmte verloren, waardoor er meer gestookt moet worden. Dat kost gas, veroorzaakt vervuiling en CO2-uitstoot, en versterkt de klimaatverandering. Er zijn verschillende vormen van dakisolatie. Wij adviseren u graag op dit gebied. 

 Het milieu gaat erop vooruit als u de beganegrondvloer of bodem onder uw huis isoleert. Huizen met vloerisolatie verliezen minder warmte, waardoor de ketel minder hard hoeft te stoken. Na vloerisolatie daalt het gasverbruik op jaarbasis. Wij geven u graag advies over een geschikte bodemafsluiting.


 
LinkedIn Fihuma Facebook Fihuma LinkedIn Fihuma
 
  De Fihuma Groep, service voor bedrijven en particulieren
Fihuma BV | Stadionweg 27 | 3077 AN Rotterdam | Tel: 010-2921000 | Fax: 010-2921004 | E-mail: info@fihuma.nl

© Fihuma BV - Webdesign: Elise Design - Teksten: QSMO